laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia

 

LA SAFOR-VALLDIGNA
ÚLTIMA HORA / FOTO-NOTICIAS / PRÓXIMOS EVENTOS / BREVES / ACTOS DE RELEVANCIA / AVISOS / CANCELACIONES / CONVOCATORIAS
Fuente: Equipo de redacción (laveudegandia.com, laveudelasafor.com)
 

valenciadiario.com/es/eu, en esta su tercera etapa de vida, celebró el día 27 de noviembre de 2019, la publicación de su nota de prensa número 30.000.
(Gracias por leer este su diario).

  

Belleza de la Safor - Fotos: VD/2019
  

• Actualizar última hora (F5 y Ctrl+R desactivadas) (botón derecho del ratón desactivado)

ÚLTIMA HORA

GANDIA

 


Fuente: Redacción de laveudegandia.com / laveudelasafor.com
El origen de una falsedad "13
de junio de 2018"
ES FALSO QUE: GANDIA FUERA LA PRIMERA CIUDAD DE LA PROVINCIA DE VALENCIA EN TENER UN CANAL DE NATACIÓN EN MAR ABIERTO
• Diana Morant y Lydia Morant, más de un año manteniendo una FALSEDAD en la página web del Ayuntamiento de Gandia y sin visos de ir a rectificar. Este diario les comunicó el pasado día 13/06/2018, que la afirmación era falsa y les remitimos las pruebas de ello. Hicieron caso omiso.
 
   Leer más y ver las pruebas de nuestra afirmación...  

LA SAFOR-VALLDIGNA

 


Ciber seguridad - Foto: Pixabay/2019
Equipo de redacción (laveudegandia.com, laveudelasafor.com) - 11 de noviembre de 2019
SU PRIVACIDAD E INFORMACIONES PERSONALES Y BANCARIAS  EN PELIGRO EN LA MAYORÍA DE LA WEB´S MUNICIPALES
• De todos los ayuntamientos que componen la Safor-Valldigna, solo los ayuntamientos de BARX, BELLREGUARD, BENIFLÁ y OLIVA disponen de una Web totalmente SEGURA
• Gandia, Palmera, Piles, Potries, Real de Gandia, Tavernes y Xeresa, tienen protegida la (sede electrónica=pagos de tributos). En el resto de estas Webs municipales, sus tarjetas de crédito y contraseñas no son privadas y pueden ser interceptadas por cualquier hacker.
En el resto de ayuntamientos, recomendamos que no facilite sus datos personales ni económicos.
• La instalación de un certificado de seguridad tiene un coste mínimo y en muchos casos es gratuito.
• Todos los ayuntamientos deberían tenerlo instalado en toda la Web, para garantizar las comunicaciones con sus ciudadanos.
• Los protocolos de seguridad (SSL, "Secure Socket Layer" y TLS "Transport Layer Security"). Son protocolos criptográficos que proporcionan privacidad e integridad en la comunicación entre dos puntos en una red de comunicación.

LA SAFOR

 


Foto de familia tras la jornada - Foto : CTSG/2019 - 11 de diciembre de 2019
• El pasado fin de semana se celebró el Campeonato de España por Clubes de taekwondo, en la ciudad de Alicante. Gustavo Díaz Arenas, del Club Taekwondo la Safor Gandía, se proclamó Campeón de España en la modalidad de trío sincronizado y Subcampeón individual. Último campeonato del año de preparación, hasta el mes de enero en el que empieza el Ranking Nacional puntuable para el Campeonato del Mundo que se celebra en mayo de 2020 en Dinamarca.

GANDIA

 


Momento de la reunión - Foto : Jordi Estevan/2019 - 11 de diciembre de 2019
• La setmana passada es van reunir els representants de tres de les institucions que formen part de la Fundació de la Comunitat Valencia per a la Restauració de la Col·legiata de Gandia. Com ja s’ha vingut informant al llarg de les darreres setmanes, la reunió tenia com a objectiu continuar estudiant les ajudes possibles de les administracions per a la restauració del campanar de la Seu.

XERACO

 


Foto de familia tras la jornada - Foto : AyuXeraco/2019 - 09 de diciembre de 2019
• El Club Taekwondo TRACATRA Xeraco ha participat aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya en Alacant, competint en la modalitat de combat.
Dos alumnes han obtingut: Laya Bou, Bronze i Damian Escaleras Lena, Bronze.

GANDIA

 


Cartel anunciador recortado - Clic en el cartel para verlo ampliado - 09 de diciembre de 2019
• La Junta Mayor de Hermandades organiza su tradicional Concierto de Navidad, este año a cargo del “Orfeó Musikus” de Guadassuar, y que tendrá lugar el próximo domingo 15 de diciembre, a las 18h, en la Parroquia de Santa María Magdalena de Beniopa. La entrada será gratuita.

GANDIA

 


Momento de la jornada - Foto : Alex Oltra/2019 - 05 de diciembre de 2019
• La Sala B de la Casa de la Marquesa ha acollit aquest matí la presentació del llibre "Les Teranyines de l'amor. Relats deconstruint l'amor romàntic". La presentació s'emmarca dins d'un projecte conjunt de l'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives dirigida per la regidora Juana Navarro i del Club d'Atletisme Safor amb motiu de la celebració de la Cursa de la Dona 2019.

GANDIA

 


La Banda UAM S. Francesc de Borja - Foto : UAMS/2019 - 05 de diciembre de 2019
• La Banda UAM S. Francesc de Borja , dirigida per Vicent Martí Ferrer junt al Cor de l’Escola de Música “Mestre Valdovín” de Gandia, oferirà un concert emotiu i familiar amb un programa que inclourà obres de compositores com Brahms, Strauss o Leroy Anderson entre altres.
- Data: Diumenge, 21 de desembre de 2019
- Hora: 19:00h
- Lloc: Teatre Serrano Sala A

GANDIA

 


Momento de la recepción - Foto : Alex Oltra/2019 - 04 de diciembre de 2019
• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau han rebut aquest matí al despatx d'alcaldia a Juan Carlos Pozo Martín, Capità de la Companyia de Gandia de la Guàrdia Civil. El motiu de la recepció ha estat el pas a la situació de reserva del Capità després d'haver exercit durant dos anys el càrrec a la nostra ciutat.

GANDIA

 


Momento de la reunión - Foto : Jordi Estevan/2019 - 04 de diciembre de 2019
• Dilluns passat es va constituir formalment la Junta de Districte del Centre Històric per a aquesta legislatura, que presideix el Vicealcalde, Josep Alandete. L'òrgan comptarà amb un representant de cada grup polític del consistori, a més de sis membres de l'associació veïnal i cinc persones més en representació d'associacions d'àmbit funcional o sectorial de la barriada.

GANDIA

 


Momento de la jornada - Foto : Alex Oltra/2019 - 04 de diciembre de 2019
• El regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria i Comerç i Innovació, Ferran Martínez, va participar ahir a l’acte de presentació de l’Informe de Responsabilitat Social Empresarial de Betelgeux. L’acte va tindre lloc al Saló de Corones del Palau Ducal dels Borja i va comptar també amb la presència d’altres membres de la Corporació Municipal.

GANDIA

   


Belén municipal - Foto : Alex Oltra/2019 - 03 de diciembre de 2019
• El pessebre municipal ja llueix a l'entrada de l'Ajuntament. El betlem ha estat confeccionat per l'Asociación Belenista de Gandia i es pot visitar en horari d'oficines del consistori.

RÒTOVA

 


Momento de la visita - Foto : AyuRòtova/2019 - 02 de diciembre de 2019
• El passat divendres Ròtova va acollir la visita de Raquel Tamarit, Secretària Autonòmica de Cultura i Esports (junt a Josep Miquel Moya, Director General d’Esports), i de Ximo López, Cap de Servei de Patrimoni, per fer seguiment de les actuacions en matèria patrimonial i plantejar futures actuacions. En la visita han pres part el regidor de Cultura, Gustavo Morant, la regidora d’Urbanisme, Ana Puig, i l’alcalde i responsable de Patrimoni, Jordi Puig.

GANDIA

 


Foto de familia tras la presentación del libro - Foto : AyuGandia/2019 - 02 de diciembre de 2019
• La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, va participar divendres passat en l'acte de presentació del Llibre "Referents - Esportistes Valencianes" que va tenir lloc al Saló de plens de la Diputació de València. El llibre recull la trajectòria i obstacles que han hagut de superar per arribar a l'elit 24 dones que practiquen diferents disciplines esportives. Entre les experiències recollides, es troba la trajectòria de la mateixa regidora d'Esports de l'Ajuntament de Gandia.

GANDIA

 


Momento de la jornada - Foto : AyuGandia/2019 - 02 de diciembre de 2019
• Prop de 900 persones van participar divendres passat en la iniciativa solidària "Movem el Grau" organitzada pel col·legi Maria de los Ángeles Suárez de Calderón i que va comptar amb la participació del col·legi Les Foies, la Confraria de Sant Nicolau, les falles Grau i Mosquit, la Germandat del Davallament i la seua agrupació musical, els Juniors de Sant Nicolau a més de representants de Càritas Interparroquial i el Preventori. En total es van recaptar 2.373 € que seran destinats a parts iguals a Càritas Interparroquial i el Preventori perquè seguisquen desenvolupant la seua tasca d'ajuda als més desfavorits.

GANDIA

 


Momento de la jornada - Foto : AyuGandia/2019 - 02 de diciembre de 2019
• La Universitat de València - UV va organitzar divendres passat una jornada sota el títol "40 aniversari ajuntaments democràtics (1979-2019)". Una jornada on va participar l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant que, juntament amb altres alcaldes i exalcaldessa valencians, entre els quals es trobava l'exalcaldessa Pepa Frau.

GANDIA

 


Momento de la presentación del libro - Foto : Alex Oltra/2019 - 30 de noviembre de 2019
• La Casa de la Marquesa va acollir ahir la presentació del llibre "Història de l'art en la Comunitat Valenciana" escrit per Felipe Garín i Juan Bautista Peiró.

GANDIA

 


Momento de la presentación del libro - Foto : Alex Oltra/2019 - 29 de noviembre de 2019
• La llibreria Ambra va acollir ahir l'acte de presentació de l'últim llibre de l'escriptor i periodista Ferran Torrent, organitzat per l'Institut d'Idees Tere Reig. José Manuel Orengo i el mateix autor, Ferran Torrent, van parlar de l'última novel·la d'escriptor "Poder comptar-ho" com a fil conductor per al debat sobre la crítica política i social, la llengua i la literatura valenciana.

GANDIA

 


Momento de la visita - Foto : Alex Oltra/2019 - 29 de noviembre de 2019
• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicelacalde, Josep Alandete; el regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Ferran Martinez; i Jose Manuel Prieto, president de la Junta de Districte de Corea, van visitar ahir les dependències del supermercat Mercadona situades al carrer Perú després de finalitzar la reforma integral de l'espai.

GANDIA

 

23 de noviembre de 2019
• Gandia, anuncia durante la gala de los Premios Literarios 'Ciudad de Gandia' que la Semana Literaria del año que viene acogerá el I Encuentro de Traductores de los Clásicos a cualquier idioma del mundo durante el mes de noviembre.

GANDIA

 


Momento de la jornada - Foto : Jordi Estevan/2019 - 22 de noviembre de 2019
• Alumnat de l'assignatura de Regeneració i Renovació Urbana, del Màster Habilitador d'arquitectura de l'Escola d'Arquitectura de València de la UPV, amb els professors Rafael Temes i Luis Segura, han visitat Gandia per recórrer l'ARRUR del Raval, acompanyats per Josep Alandete, Vicealcalde de Gandia i Regidor d'Urbanisme, Amparo Victoria, Regidora d'Habitatge i Regeneració Urbana, i Jordi Hervás, cap de Serveis jurídics d'Urbanisme de Gandia.

GANDIA

 


Momento de la jornada - Foto : Alex Oltra/2019 - 22 de noviembre de 2019
• La Casa de la Marquesa va acollir ahir la tercera edició de la taula redona 'Salut, Esport i Dona". La jornada va comptar amb participació de Pilar Martí, presidenta de Club Natació i Esports Gandia; Lidia Balada, Gestora Esportiva del Club Atletisme Safor Teika; i Nani Vela, entrenadora personal i directora del Club de Rem CIA Gandia; qui van estar acompanyades en la taula per les regidores Lydia Morant i Liduvina Gil.

XERACO

 


Foto de familia tras la jornada - Foto : AyuXeraco/2019 - 21 de noviembre de 2019
• Alumnes del Taekwondo Xeraco han competit en la I Liguilla de la Comunitat Valenciana en la modalitat de Combat en Riba-roja de Túria. Han sigut 8 competidors i 8 les medalles que han aconseguit:
* Kautar El Maatoui - Or
* Damian Escaleras - Or
* Julia Mascarell - Or
* Aroa Verzosa - Or
* Alexandra Chuliá - Or
* Julia Boluda - Plata
* Josep Boluda - Plata
* Abdelali El Maatoui - Plata

GANDIA

 

21 de noviembre de 2019
• Gandia recicla 633.369 kg de vidre durant el passat estiu. En la iniciativa, posada en marxa per Ecovidrio i l'Ajuntament de Gandia, van participar 240 establiments hostalers.

GANDIA

 

21 de noviembre de 2019
• Per segon any consecutiu Gandia ha estat present a la IBTM World que se celebra a Barcelona amb espai propi dins de l'estand de Comunitat Valenciana, al costat de València, Benidorm, Elx i Alacant. També ha estat present la cadena Hotelera Magic Costa Blanca que compta amb un hotel a la Platja de Gandia.

GANDIA

 


Momento de la jornada - Foto : AyuGandia/2019 - 20 de noviembre de 2019
• El domingo día 17 de noviembre la UAM San Francisco de Borja de Gandia, celebró la festividad de Santa Cecilia. A continuación en el Teatro. Serrano y acompañados de las autoridades se presentaron los nuevos músicos de la Banda Juvenil, Banda Sinfónica y Orquesta, tambien los Padrineta de la Banda y homenaje a Juan Garcia Costa por sus años de educación. Finalmente el Concierto.

GANDIA

 

20 de noviembre de 2019
• Gandia se adherirá a la Red Española de Ciudades Inteligentes: La RECI, formada por 83 municipios, tiene por objetivo el establecimiento de sinergías entre ciudades para promover la gestión automática y eficiente de las infraestructuras y los servicios urbanos, así como la reducción del gasto público y la mejora de la calidad de los servicios, consiguiendo de este modo atraer la actividad económica y generando progreso.

GANDIA

 


Momento de la jornada - Foto : Carolina Woodward/2019 - 18 de noviembre de 2019
• L'Ajuntament de Gandia va acollir la XIV edició de la Festa solidària de donació de sang el passat dissabte. En total van ser 223 les persones que es van acostar al consistori per realitzar la seua donació.

Volver a INICIO...

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.