laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la visita
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de mayo de 2022

EL SECRETARI AUTONÒMIC D'OCUPACIÓ I DIRECTOR GENERAL DE LABORA VISITA EL MURAL DEL 8-M, EN QUÈ VAN PARTICIPAR LES ALUMNES DELS TALLERS D'OCUPACIÓ

 

• Enric Nomdedéu les ha felicitat per bolcar-se en este projecte de reivindicació del paper de les dones treballadores en la societat i per tot el treball que estan fent per millorar Tavernes.

El secretari autonòmic d'Ocupació i director general de LABORA, Enric Nomdedéu, ha visitat este matí el mural feminista i reivindicatiu en relació al 8-M que es troba pintat en el pati del Braç Treballador. La preciosa pintura va ser obra del muralista Toni Espinar, qui va comptar amb la inestimable col·laboració de totes les alumnes dels dos tallers d'ocupació que estan en marxa a Tavernes actualment, Et Formem Espais en Verd III i Millorem l'entorn de Tavernes IV.

Enric Nomdedéu ha estat acompanyat en la seua visita per l'alcalde de Tavernes, Sergi González, membres del govern municipal, les alumnes i el professorat dels tallers d'ocupació i tècnics dels departaments d'Igualtat, Foment Local i Serveis Socials. El secretari autonòmic ha felicitat les alumnes per bolcar-se en este projecte de reivindicació del paper de les dones treballadores en la societat i per tot el treball que estan fent per millorar Tavernes mentre es formen en les diferents especialitats dels tallers d’ocupació.

El mural és un homenatge a dones referents en la història com Mavi Mestre, Clara Campoamor, Simone de Beauvoir, les germanes Mirabal, Empar Navarro i Giner, Mary Winston Jackson, Matilde Salvador, Anna Lluch i la vallera Joaquina Mifsud, primera dona en estudiar una carrera de Ciències. I també a les grans escriptores valencianes Carme Miquel, Isabel-Clara Simó, Gemma Pasqual, Carmelina Sánchez-Cutillas i Beatriu Civera.

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, han destacat la “implicació de cadascuna de les alumnes en este projecte transversal, amb el qual han conegut la història de grans dones empoderades i pioneres en els seus camps professionals”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.