laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 17 de mayo de 2022

ARRANQUEN ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE 2022 AMB L’APERTURA DEL TERMINI PER A PRESENTAR PROPOSTES

 

• Els veïns i veïnes interessats en suggerir actuacions a finançar amb 50.000 euros del pressupost municipal poden fer-ho ja i fins el 29 de maig.
• L’Ajuntament de Bellreguard, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana que dirigeix Juanjo Giner, ha posat en marxa l’edició d’enguany dels Pressupostos Participatius, amb l’apertura del termini de presentació de les propostes.

Fins al proper 29 de maig, els veïns i veïnes poden ja suggerir projectes i iniciatives a desenvolupar amb 50.000 euros del pressupost municipal de 2022.

Aquesta és la primera fase de la que ja és la sisena edició dels Pressupostos Participatius, en la qual s’arrepleguen les propostes veïnals. Aquestes, que també hauran de ser analitzades des del punt de vista de la seua viabilitat tècnica i econòmica, així com validades pel Consell de Participació Ciutadana, es sotmetran després a votació de la ciutadania, entre el 13 i el 26 de juny.

Els Pressupostos Participatius posen cada any en mans dels bellreguardins i bellreguardines el poder de proposar i triar les millores que consideren per al poble. Propostes d’actuació que després es materialitzen (enguany amb una dotació de 50.000 euros) i que són, a més, el fruit de la participació ciutadana, amb una concepció de la política municipal feta des de baix cap a dalt.

Aquelles persones interessades en presentar propostes als Pressupostos Participatius de 2022 poden fer-ho ja accedint a: https://tria.bellreguard.net (pàgina externa a aquest diari).

En aquest portal s’hi troba a més tota la informació sobre el procediment. A més, per a facilitar les propostes col·lectives es realitzaran tallers d’elaboració de propostes amb diferents col·lectius, entitats i agents socials del poble.



Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.