laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Vista aérea de las playas de Tavernes
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 11 de mayo de 2022

TAVERNES REVALIDA LA DISTINCIÓ DE ‘BANDERA BLAVA’ EN LES DOS PLATGES DEL MUNICIPI

 

• La platja de Tavernes i de La Goleta han rebut este segell que reconeix el bon estat de les aigües, l’alt nivells dels serveis de platja i la seguretat que ofereixen.

Tavernes de la Valldigna revalida la distinció de 'Bandera blava' en les dos platges del municipi, un segell de qualitat que reconeix el bon estat de les aigües, l'alt nivell dels serveis de platja i la seguretat que en elles s’ofereixen als i les banyistes. La platja de la Goleta i la platja de Tavernes tornen a rebre este reconeixement europeu de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), malgrat la forta regressió de la costa.

* L'Ajuntament continua reclamant que es protegisquen les nostres meravelloses platges, les quals mereixen una solució definitiva que complemente la reposició d'arena actual.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.