laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de enero de 2022

TAVERNES INICIA LA PARTICIPACIÓ EN FITUR AMB LA PRESENTACIÓ DE LES VISITES VIRTUALS EN 360º

 

• Tavernes 365 dies en 360º’ és un projecte innovador d’imatges virtuals en 360º de tots els racons del municipi.
• El primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer, i la regidora de Turisme, Lara Romero, han estat presents en el dia inaugural d’una de les fires internacionals més importants de promoció turística.

Tavernes de la Valldigna ha sigut una de les poblacions protagonistes en el dia inaugural de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid, una de les fires de promoció turística més importants del món. Enguany, el municipi valler ha presentat oficialment el projecte ’Tavernes 365 dies en 360º’, una iniciativa pionera de visites virtuals amb què es poden veure tots els racons de Tavernes des de diferents perspectives.

La presència de Tavernes a FITUR ha estat marcada hui per la presentació multimèdia de ‘Tavernes 365 dies en 360º’, un tour virtual pel municipi i l’entorn natural a través d’imatges en 360º, i la visualització del vídeo promocional amb què s’ha presentat l’oferta turística al llarg dels 365 dies de l’any gràcies al contrast entre la mar i la muntanya vallera.

En l’exposició s’ha posat en valor el meravellós entorn natural de Tavernes, idoni per a practicar senderisme o marxa nòrdica, un esport en expansió i del qual acollirà Tavernes el Campionat d’Espanya el pròxim mes de juny.

El primer tinent d’alcalde de Tavernes, Josep Llàcer, i la regidora de Turisme, Lara Romero, han sigut enguany els encarregats d’exportar i mostrar al món el patrimoni històric, cultural, gastronòmic i natural valler. La jornada de presentació de Tavernes ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, Alfred Boix, el director general de Turisme, Herick Campos, el director general d’Administració Local, Antoni Such, i també d’agents turístics i diferents empreses que s’han interessat per l’oferta turística que ha presentat enguany Tavernes.

Tavernes ha apostat per la tecnologia 360º i la innovació en l’edició de FITUR 2022, mitjançant un projecte de visites multimèdia i vídeos que permetrà a qualsevol persona d’arreu del món endinsar-se en els llocs més emblemàtics a través del següent enllaç: https://ver.visitamultimedia.com/tavernesbeta/ (pàgina externa a aquest diari).

Amb el projecte ‘Tavernes 365 dies en 360º’ es pot veure l’entorn i les interioritats de llocs emblemàtics com el Calvari, el Clot de la Font, el Molí del Pla o l’església de Sant Pere, a més de les vistes aèries o algunes rutes de la muntanya de les Creus o el paratge de la cova del Bolomor.

El primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer, ha assenyalat que “hem presentat a FITUR una oferta turística desestacionalitzada amb tots els atractius i meravelles que tenim a Tavernes durant els 365 dies de l’any. A través de la tecnologia i la innovació expandim el nostre entorn natural, la cultura, la història o la gastronomia arreu del món”.

La regidora de Turisme, Lara Romero, ha afegit que “enguany hem donat un pas endavant en innovació turística que ens permet exportar digitalment tota l’oferta turística i l’alt valor gastronòmic, paisatgístic, cultural i patrimonial valler. Gaudir de platja i muntanya fa que Tavernes siga un destí atractiu durant els 365 dies de l’any”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.