laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la entrega de los alimentos y materiales
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de enero de 2022

L’AJUNTAMENT PROPORCIONA MATERIAL I ALIMENTS A L’ASSOCIACIÓ ANIMALISTA DE TAVERNES

 

• S’ha fet entrega de més de 100 kg de pinso per a gossos i gats i de material de protecció per a garantir la seguretat durant el transport dels animals.
• Al llarg de l’any, la Regidoria de Benestar Animal ha dut a terme diferents activitats i accions per tal de millorar la cura i protecció dels animals de carrer i garantir la salubritat pública.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Benestar Animal, ha fet entrega a l’Associació Animalista de Tavernes de més de 100 kg de pinso per a gossos i gats i de material de protecció essencial per a garantir la seguretat durant el transport dels animals.

A més, l’Ajuntament va dotar el passat any a la Policia Local de Tavernes de dos lectors de xip per a gossos, una nova caseta per a les dependències policials, bevedors, menjadors i pinso per a gossos, així com dos trasportins, un caní i altre felí, per a transportar els animals amb seguretat en els cotxes dels agents municipals.

Durant el 2021, la Regidoria de Benestar Animal ha treballat per a millorar el benestar dels animals de carrer i garantir la salubritat pública, duent a terme la segona campanya d’esterilització felina i instal·lant un tercer refugi felí situat en la zona de la Torre de Guaita de la platja. Per tal de mantindre la via pública neta, es distribueixen gratuïtament en el consistori dispensadors de bossetes i botelles per a netejar els excrements i l’orí.

Com a novetat, el passat setembre es va celebrar per primera vegada a Tavernes el Dia de la Mascota i els darrers mesos s’han organitzat tres jornades gratuïtes de socialització canina i tinença responsable per tal de millorar la comunicació canina i amb el propietari, i treballar l’aprenentatge de pautes de comportament, el maneig de la corretja i el correcte ús dels parcs canins.

La regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, ha assenyalat que “el nostre objectiu és continuar impulsant iniciatives i treballar juntament amb l’Associació Animalista perquè Tavernes siga un poble que cuide cada vegada millor i respecte els animals domèstics i de carrer”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.