laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Futuro carril bici entre la población y la playa
Foto: AyuXeraco/2022
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 19 de enero de 2022

XERACO UNIRÀ EL POBLE I LA PLATJA AMB UN CARRIL BICI ABANS QUE FINALITZE 2022

 

• L'ajuntament de Xeraco ha anunciat, en el marc de la celebració de FITUR 2022, que es troba en procés de licitació el tercer tram que unirà Xeraco amb la rodona de Martí Navarro. L'actuació comptarà amb un pressupost de 200.000 euros i permetrà millorar l'accés de les persones que es desplacen a treballar als magatzems que es troben en aquesta zona.

Tanmateix, el consistori ha adjudicat la redacció del projecte de l'últim tram que unirà la carretera Natzaret-Oliva amb la rodona de Martí Navarro posant així el punt final al projecte.

A més a més, al mes de febrer, es procedirà al lliurament del projecte finalitzat per a poder iniciar la licitació i construcció de l'últim tram. Per poder desenvolupar aquesta última fase, que transcorre per vorera de la Séquia Trénor, es recorrerà a un marge de pedra d'escollera que permetrà construir un carril bici de més de tres metres perquè les màquines puguen accedir a netejar la séquia.

"Amb aquesta última fase, el consistori donarà per finalitzat el carril bici que unirà els dos nuclis urbans i es posarà fi a una reivindicació històrica, i ens podrem desplaçar d'una forma segura", ha assegurat l'alcalde, Avelino Mascarell.

- Aquest carril bici enllaçarà també amb el que s'està desenvolupant per mitjà de la marjal que unirà el carril bici de la platja amb el de la marjal.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.