laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Comenzadas las obras
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 18 de enero de 2022

COMENCEN LES OBRES DEL BULEVARD DE L’AVINGUDA DE MARJALETES QUE FORMARÀ PART DEL CAMÍ NATURAL DE L’ANTIC TRENET CARCAIXENT-DÉNIA

 

• Amb la construcció del bulevard s’ampliarà i millorarà la vorera i es crearà una via ciclopeatonal envoltada d’arbres, mobiliari urbà i nova il·luminació.
• El projecte contempla la reposició dels actuals arbres, ja que presenten diferents malalties i les seues arrels no són adequades per als escocells existents.

Esta setmana s’han iniciat les obres de construcció de la primera fase del nou bulevard en l’avinguda de Marjaletes, amb l’objectiu d’ampliar i millorar la vorera i crear una via ciclopeatonal que formarà part del projecte global del camí natural de l’antic trenet Carcaixent-Dénia.

Les primeres actuacions estan sent la tala dels arbres i la destrucció de la vorera desgastada per a poder començar amb l’execució de l’obra. Cal tindre en compte que el projecte contempla la reposició de nous arbres, i en major quantitat, en tot el tram del bulevard per a garantir un espai verd que envolte la via ciclopeatonal i incrementar l’ombra.

A més, després d’analitzar els informes tècnics, s’ha decidit reposar-los dins del nou projecte ja que molts dels actuals arbres presenten diferents malalties i les seues arrels no són adequades per als escocells existents, per això acaben trencant-los i alçant la vorera.

Esta primera fase d’execució es du a terme per part del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Mentre que la segona fase serà executada posteriorment per l’Ajuntament amb la construcció d’una ampla vorera de 5 metres, una zona enjardinada que la separarà de la via ciclopeatonal i arbres als dos costats de la vorera. Així mateix, en esta segona fase també s’instal·larà nou mobiliari urbà i nou enllumenat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.