laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18 de enero de 2022

OLIVA COMENÇA L’ESPORGA DELS PLATANERS D’OMBRA DEL PASSEIG EN EL QUE SERÀ LA TERCERA FASE DEL MANTENIMENT DE L’ARBRAT DE LA CIUTAT I QUE DURARÀ FINS A FINALS DE FEBRER

 

• La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala la vicealcaldessa, Ana Morell, ha iniciat una nova fase del manteniment i tractament de l’arbrat de la ciutat i en aquest moment treball en la poda de les rames seques dels plataners, així com aquelles que afecten a les vivendes i centralitzant el fullatge cap al centre de la via pública.

La ciutat d’Oliva continua amb els treballs de manteniment de l’arbrat que començaren en el tercer trimestre de 2021 i que ara inicien la tercera fase d’aquesta actuació. Concretament s’està executant la poda i esporgant els plataners d’ombra de tot el Passeig Central d’Oliva des del tram del Passeig Joan Fuster, fins el sector XV, junt a l’edifici Polivalent.

Els treballs d’esporga que s’estan realitzant en aquests dies tenen com a finalitat tallar les rames seques dels arbres i aquelles que més molèsties causen a les vivendes d’aquesta via pública. Per altra banda i com a treballs complementaris, també es busca amb la poda especialutzada, que el fullatge dels arbres quede centralitzat en mig del passeig i done la major ombra possible als vianants en els messos de més calor.

Tal i com ha declarat la vicealcaldessa i regidora de Parcs i Jardins, Ana Morell, “aquests treballs de manteniment eren una de les demandes que més m’han fet arribar els veïns i veïnes de la ciutat i treballem per donar solucions el més prompte possible a la nostra ciutadania, respectant sempre els criteris mediambientals i que la propia natura dels arbres ens marca”.

A més, la responsable de l’àrea de Parcs i Jardins ha recordat que tota aquella persona que tingui alguna suggerència, petició o demanda al respecte, pot posar-se en contacte amb el departament enviant un correu electrònic a l’adreça: parcs@oliva.es.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.