laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15 de enero de 2022

TAVERNES PRESENTA EL PROJECTE DE VISITES MULTIMÈDIA EN 360º QUE EXPOSARÀ EN FITUR

 

• ‘Tavernes 365 dies en 360º’ és un projecte innovador de vistes virtuals en 360º a través d’imatges d’alta qualitat i vídeos de tots els racons del municipi.
• El projecte veurà la llum la pròxima setmana en la fira internacional de turisme FITUR, a Madrid.

Tavernes de la Valldigna va celebrar ahir de vesprada la presentació del projecte multimèdia ‘Tavernes 365 dies en 360º’ que veurà la llum la pròxima setmana en la fira internacional de FITUR, a Madrid.

Enguany, el municipi valler exposarà en FITUR tota l’oferta turística amb una forta aposta per la tecnologia 360º i la innovació, mitjançant un projecte de visites multimèdia que permetrà a qualsevol persona d’arreu del món endinsar-se en els llocs més emblemàtics i els paratges naturals del nostre municipi, a través d’imatges en 360º i vídeos d’alta qualitat. Amb un sol clic, i des de qualsevol punt, es podrà veure l’entorn i les interioritats de llocs emblemàtics com el Calvari, el Clot de la Font, el Molí del Pla o l’església de Sant Pere, a més de les vistes aèries o algunes rutes de la muntanya de les Creus o el paratge de la cova del Bolomor.

Estes vistes virtuals, que estaran enllaçades a la web municipal, no persegueixen reemplaçar la visita en viu, ja que la experiència real és insubstituïble, però suposen una potent ferramenta de promoció dels atractius turístics a través d’Internet i les xarxes socials.

L’alcalde, Sergi González, va destacar que “en un aparador tan important com FITUR, a través de la tecnologia, aproparem i posarem en valor el nostre entorn natural, la cultura, la història o la gastronomia, entre altres. Tavernes és un poble per a viure’l, amb infinitat d’atractius i possibilitats durant els 365 dies de l’any”.

La regidora de Turisme, Lara Romero, va assenyalar que “el projecte suposa un avanç en intel·ligència i innovació turística, que atén també a la diversitat, ja que qualsevol persona d’arreu del món pot gaudir de les meravelles que tenim a Tavernes”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.