laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 13 de enero de 2022

OLIVA FINALITZA LA SEGONA FASE DE LA PODA DE L’ARBRAT I LA SETMANA QUE VE COMENÇARÀ AMB ELS PLATANERS DEL PASSEIG

 

• La ciutat d’Oliva està immersa des de fa setmanes en el manteniment i tractament dels arbres de tot el municipi. Després de fer la corresponent poda de les moreres en el passat més de desembre i de les palmeres en les darreres setmanes de l’any que acaben de finalitzar, la Regidoria de Parcs i Jardins que encapçala la vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell, ha actuat en una nova fase d’aquest manteniment de l’arbrat en els següents carrers i avingudes:

- Avinguda. de Valencia - Carrer Sant Marti
- Avinguda de Gandia i Rebollet - Col·legi Lluís Vives
- Carretera de Pego - Col·legi Desemparats
- Carrer Alfadalí - Vall de les Fonts
- Plaça Sant Roc - Col·legi Santa Anna
- Carrer Sant Felip - Parc Aigua Blanca
- Parquing Conservatori - Parc Port vall de Burguera
- Col·legi Alfadalí - Cordó dunar passeig sector V
- Passeig Muntanyars

Els treballs d’aquesta Regidoria continuaran a partir de la pròxima setmana en una tercera fase de la poda que es centrarà en el tractament dels plataners d'ombra del Passeig d’Oliva, en els seus diferents trams.

La vicealcaldessa i regidora de Parcs i Jardins d’Oliva, Ana Morell ha volgut “agrair la col·laboració ciutadana i ha demanat un últim esforç de paciència a la població per tal de finalitzar amb les màximes garanties i el més aviat possible aquests treballs de manteniment tan necessaris per a la nostra ciutat”, ha manifestat Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.