laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cultura
Foto: VD/2022
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 11 de enero de 2022

EL PROGRAMA VIA ESCÈNICA ARRIBA A LA CASA DE CULTURA DE BELLREGUARD AMB TRES PECES CURTES

 

• La sessió, aquest dissabte 15, és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i el festival Russafa Escènica.

El programa Via Escènica, fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bellreguard i el festival Russafa Escènica, dóna aquest proper dissabte els seus primer fruits sobre l’escenari de la Casa de Cultura, a partir de les 20 hores.

El programa l'integren tres peces curtes estrenades a l'edició Reset del Festival de Tardor 2021 de Russafa Escènica. Són tres peces beneficiàries del programa de residències i mobilitat Via Escènica, impulsat entre el festival i diferents municipis que hi participen.

Dos de les peces han sigut seleccionades per un grup d'espectadors i espectadores de Bellreguard. Cal recordar que fruit de la col·laboració establida entre l'Ajuntament i Russafa Escènica, a Bellreguard vam contar amb la presència d'una companyia resident, La Galguera, amb la qual es van fer dos sessions de mediació que van permetre vore el seu espectacle ‘La mirada’ abans de l'estrena al Russafa Escènica.

Un grup de persones que van participar a la mediació, va anar després al festival i va triar dos obres més, que completen el cartell d’aquest dissabte a la Casa de Cultura, amb entrada lliure i totes les mesures de seguretat que aconsella la situació de pandèmia.

Les tres obres que formaran part del programa de Via Escènica a Bellreguard són: ‘La mirada’, per la de companyia La Galguera, que ha estat la companyia resident a Bellreguard amb el programa Via Escènica; ‘La casita’, per Lia Herbor, companyia resident a Alboraia també gràcies al programa Via Escènica; i ‘Silla verde / cadira verda’m de la companyia Encara No Té Nom Produccions, resident a Sollana.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.