laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita a la zona
Foto: AyuOliva/2022
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 04 de enero de 2022

OLIVA OBTÉ UNA SUBVENCIÓ PER A LA REGENERACIÓ URBANA DE LA PLAÇA DE SANT ROC

 

• La Conselleria de Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana concedeix al projecte de la intervenció de la plaça de Sant Roc d’Oliva la subvenció del programa PIMA-CC (Plans d’impuls en el medi ambient canvi climàtic).

La regidoria de Planejament Urbanístic, conjuntament amb la de Parcs i jardins d’Oliva van presentar el projecte de la intervenció de la Plaça de Sant Roc a la subvenció del programa PIMA-CC de la Conselleria de Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana.

El projecte ha aconseguit la tercera millor puntuació, d’un total de 40 projectes que han obtingut subvenció. A Oliva la quantia de la subvenció és de 48.806,00 euros, el que suposa que mes d’un 50% del projecte es finançarà amb aquest pla d’impuls.

La vicealcaldesa i regidora de Parcs i Jardins, Ana Morell i el Regidor de Planejament Urbanístic, Miguel Monzonís, han estat aquest matí visitant la zona, i reunits amb veïns i comerciants del barri per a explicar-los tant el projecte com comunicar-los la subvenció obtinguda així com la qualitat del projecte presentat.

La vicealcaldessa i regidora de Parcs i Jardins Ana Morell ha afirmat que “El projecte de remodelació de la Plaça de Sant Roc, inclou la recuperació dels espais verds en una zona de difícil actuació a nivell de zones verdes. A més de la incorporació d’elements vegetals n’inclou altres per fer l’espai mes amable i accessible per al barri.”

“Aquest projecte ja es va presentar fa uns mesos al barri en una versió mes primerenca, on es van poder incorporar les sugerencies de la ciutadania. Escoltar les demandes socials, de les associacions, comerços, veïns i veïnes etc. ens permet realitzar projectes mes ajustats a la realitat i a les demandes de la ciutat” continua Morell.

“La tasca de la gestió municipal passa per tractar d’aconseguir fonts de finançament per als projectes de ciutat, obtindre una de les millors puntuacions en el pla PIMA es una gran noticia ja que significa que ens aproximem als criteris de sostenibilitat que s’estableixen per a futurs fons “next generation” així com al compliment de l’agenda 2030” assegura Miguel Monzonís, regidor de Planejament Urbanístic.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.