laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 03 de diciembre de 2021

TAVERNES DE LA VALLDIGNA ALÇA LA VEU EN DEFENSA DEL CAMP VALENCIÀ

 

• Més d’un centenar de llauradors valencians i veïns i veïnes de Tavernes han participat en la marxa entre Favara i Tavernes per a exigir mesures que defensen l’agricultura valenciana.
• L’Ajuntament dona suport al sector agrícola en la demanda de solucions a la preocupant pujada dels costos de producció i la davallada dels preus dels productes en origen.

La població de Tavernes de la Valldigna i l’Ajuntament han donat suport a la concentració en defensa del camp valencià impulsada per les organitzacions i associacions agrícoles valencianes: Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA), ASAJA Alacant-Joves Agricultors, La UNIÓ de Llauradors i Ramaders, la Coordinadora Campesina del País Valencià (CCPP-COAG) i la Unió de Xicotets Agricultors i Ganaders del País Valencià (UPA-PV).

La marxa de protesta entre Favara i Tavernes ha finalitzat amb una concentració en la plaça Major, amb la presència d’una gran quantitat de llauradors vallers i de les poblacions del voltant, membres de la corporació municipal i també molts veïns i veïnes que han eixit al carrer per a donar suport als agricultors valencians.

Així, l’Ajuntament dona suport al sector agrícola en la demanda de solucions a la preocupant pujada dels costos de producció (carburants, fertilitzants, llum, pinsos, etc.), el baix preu dels productes en origen i els acords comercials amb l’exterior.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha manifestat que “hui hem mostrat unió i força per a reclamar el respecte que mereixen l’agricultura i els llauradors valencians. És necessari que s’escolten les demandes del camp valencià, primer a Madrid i després a Europa”.

Per la seua part, el regidor d’Agricultura, Emili Enguix, assenyala que “l’Ajuntament donarà suport i defensarà sempre els interessos dels nostres agricultors perquè tinguen una vida digna i es valore el seu treball. Sense l’agricultura, l’economia es cau”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.