laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 02 de diciembre de 2021

L’AJUNTAMENT I LES ASSOCIACIONS COMERCIALS APOSTEN PER UNA DECORACIÓ NADALENCA SOSTENIBLE

 

• Els comerços associats rebran un xicotet pi decorat per a engalanar l’entrada dels seus locals amb un element que ajuda a reduir la contaminació.
• A més, els pins es replantaran en les muntanyes de Tavernes dins de les activitats al voltant del Dia de l’Arbre.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i les tres associacions comercials del municipi (Associació de Comerciants de Tavernes, Associació de Venedors del Mercat Municipal i ACEPLAT) aposten enguany per una decoració nadalenca més sostenible i respectuosa amb el medi ambient en els carrers i comerços vallers.

Així, a través de la Regidoria de Comerç Local i Medi Ambient, els comerços associats rebran a partir de demà divendres un xicotet pi decorat per l’alumnat del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes III’ perquè engalanen l’entrada als seus locals amb un element sostenible i que ajuda a reduir la contaminació per emissions de carboni.

La iniciativa, a més de servir per a donar colorit i engalanar els aparadors dels comerços vallers, ajudarà a reforestar el nostre entorn natural, ja que la Regidoria de Medi Ambient ha convidat als comerciants a que replanten els pins en les muntanyes de Tavernes dins de les activitats al voltant del Dia de l’Arbre, que tindran lloc el pròxim mes de febrer.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.