laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 29 de noviembre de 2021

OLIVA I ELS CENTRES EDUCATIUS CONTINUEN AMB LA CAMPANYA DE RECICLATGE DEL VIDRE EN EL REPTE MAPAMUNDI

 

• La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva continua amb la “Campanya de Reciclatge Repte Mapamundi” organitzada per l’empresa ECOVIDRIO i que té com a protagonistes destacats l’alumnat de la ciutat. La Regidoria, que dirigeix Maria Josep Llorens, ha comptat amb la col·laboració dels Centres Educatius i aquesta està arribant a tota la ciutadania.

“Agraïm, en aquest cas, a l’alumnat d'infantil, de 4 anys del CEIP Verge dels Desemparats d'Oliva, la seva participació i el seu bon fer en matèria de reciclatge. És un orgull tindre a xiquets i xiquetes i docents de tots els centres educatius, tan involucrats en l’acció de reciclar. Oliva té futur i és sostenible”, ha declarat Maria Josep Llorens.

Per la seva banda, la vicealcaldessa d’Oliva i regidora d’Educació, Ana Morell ha destacat que “la campanya de reciclatge als col·legis ha sigut un encert de la regidora de Medi Ambient i companya del govern de la ciutat, Maria Josep Llorens, perquè els nostres xiquets i xiquetes, són especialment sensibles en tota aquella tasca que suposa mantindre net el planeta on vivim i ho demostren amb la participació massiva totes les activitats plantejades pel departament”.

Els centres educatius i les persones interessades, encara poden enviar els seus videos #JoRecicle, als correus electrònics: educacio@oliva.es i mmorant@oliva.es fins demà, 30 de novembre indicant en l’assumpte del correu el nom del CEIP i el curs.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.