laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Contenedores rosa
Foto: AyuXeraco/2021
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 15 de octubre de 2021

XERACO INSTAL·LA CONTENIDORS DE VIDRE DE COLOR ROSA A BENEFICI DE LA INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER DE MAMA

 

• L'Ajuntament de Xeraco al costat d'Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre, ha instal·lat en el municipi contenidors de color rosa, els beneficis del qual de la recollida seran destinats els fons per a la investigació del càncer de mama.

L'inici d'aquesta campanya solidària coincideix amb la setmana en la qual es commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el dimarts 19 d'octubre. “Pensem que és un bonic gest sumar-nos a aquesta causa solidària i mediambiental”, ha assegurat la regidora de Recursos Humans, Serveis Urbans i Protecció Animal, Silvia Milvaques.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.