laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 13 de octubre de 2021

XERACO ES SUMA AL “REPTE MAPAMUNDI” PER FOMENTAR EL RECICLATGE DE VIDRE

 

• L’Ajuntament de Xeraco ha decidit sumar-se al “Repte Mapamundi”, una acció promoguda pel Consorci de Residus i Ecovidrio per fomentar el reciclatge de vidre.

Durant els mesos d’octubre i novembre, el nostre municipi participa al Repte Mapamundi d’Ecovidrio, per augmentar al menys en un 10% la recollida de vidre. El nostre municipi participa en aquest repte al costat d’altres localitats i, si és premiat el nostre municipi, passarà a comptar amb contenidors amb disseny únic personalitzat per al municipi i així facilitar encara més la recollida d’ampolles i altres envasos de vidre.

Un repte a què convidem a tots els veïns, xiquets, joves i adults a participar i demostrar el compromís a favor del reciclatge. Amb aquest repte no només volem posar en valor el compromís de tots amb el nostre entorn, també els beneficis ambientals, socials i econòmics del reciclatge d’envasos de vidre. El vidre que es diposita en els contenidors es recicla al 100% i s’utilitza per a la fabricació de nous envasos, de forma indefinida i sense perdre les propietats originals. Reciclar vidre és un element clau en la lluita contra el canvi climàtic.

Ja està en marxa el Repte Mapamundi, una iniciativa a la qual pots sumar-te, des de hui mateix, dipositant el teu vidre en els contenidors habituals de vidre. Estem segurs que junts aconseguirem aquest repte.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.