laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Xarxa Jove de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA)
Valencia 13 de octubre de 2021

“QUAN MÉS SUCRE MÉS DOLÇ”, ELS NOUS TALLERS DE SEXUALITAT DE LA XARXA JOVE DE LA MARINA ALTA

 

• El passat mes tingué lloc, a Gata de Gorgos, el curs “Formació – acció sobre sexualitats” de la Xarxa Jove de la MACMA, dirigit a professionals de la comarca que treballen en joventut, de 12 a 30 anys.

El curs de sensibilització tingué com a pilar fonamental formar al personal tècnic de la comarca, vinculat en joventut, en matèria de prevenció de la violència de gènere i el foment de la sexualitat lliure d'imposicions sexistes entre l'adolescència, a més de fomentar la sexualitat positiva i les relacions sanes entre els i les joves de la comarca.

Al curs assistiren un total de 28 professionals del món de l'educació, departaments d'igualtat i joventut majoritàriament de la Marina Alta. Aquests professionals reflexionaren, durant les dos jornades formatives, sobre quins models i referents de sexualitat s'aporten e integren en els programes, activitats i projectes que es desenvolupen des dels diferents departaments públics cap a la gent jove. El resultat del curs és l’actual campanya “Quan més sucre més dolç”, basada en un missatge de conscienciació sobre el descobriment del propi cos i que anirà acompanyada d’una sèrie de tallers sobre sexualitat durant el mes d’octubre, novembre i desembre als diferents centres i punts d’informació juvenil de la Marina Alta.

- Aquesta campanya esta dirigida a tota la població jove de 12 a 30 anys, i especialment els tallers de sexualitat són dirigits a joves de 13 a 20 anys de la Marina Alta.
- Cal inscripció prèvia per a cada taller, a https://www.macma.org/ (pàgina externa a aquest diari).

ELS TALLERS DURANT EL MES D’OCTUBRE TINDRAN LLOC A:

- Dilluns 18: Castell de Castells - Casa de la Música
- Dimarts 19: Orba - Espai Girona
- Dimarts 26: El Ràfol d'Almúnia - Centre Social
- Dimecres 27 - La Vall de Gallinera – Centre Social Joan Pellicer d'Alpatró
- Dijous 28: Calp - Casa de Cultura
- Divendres 29: Gata de Gorgos - Centre Social Guillem Agulló

- Durant el mes de novembre i desembre tindran lloc a: Alcalalí, Ondara, Pedreguer, Benissa, Pego, El Verger, El Poble Nou de Benitatxell, Dénia, Benigembla, Teulada Moraira i Xàbia.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.