laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Ròtova
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 08 de octubre de 2021

RÒTOVA IMPULSARÀ LA CREACIÓ D’UNA MESA D’ENTITATS

 

• Se celebra la primera jornada formativa "Ròtova Participa" amb les associacions del poble.
• Dijous, 07 d'octubre, es va celebrar el primer taller formatiu englobat en les jornades "Ròtova Participa" adreçada a les associacions, amb l'objectiu d'enfortir el teixit associatiu del poble.

Pedro Ciscar, regidor de Participació Ciutadana, presentà la jornada ressaltant la importància de comptar amb les associacions i d’impulsar la creació d’una Mesa d'Entitats. Aquest òrgan, recollit al Reglament de Participació Ciutadana, és ens autònom, autoorganitzat i autogestionat format per representants de les associacions i col·lectius del municipi i que actuaria com a interlocutor amb l’Ajuntament.

Per altra banda, la sessió de treball va posar el focus en els problemes i necessitats de les associacions per a, posteriorment, en base a aquestes, consensuar les temàtiques principals que es tractaran a les properes jornades del 21 i 28 d’octubre; en les que les associacions i demés col·lectius de Ròtova rebran formació sobre la participació ciutadana i el treball en xarxa.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.