laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 08 de octubre de 2021

BELLREGUARD LLIURARÀ ALS VEÏNS TARGETES DE 45 EUROS PER A QUE COMPREN EN EL COMERÇ LOCAL

 

• Per a adquirir les targetes només s’han d’abonar 20 euros, de manera que l’Ajuntament aporta altres 20; Acobell 2,5; i Caixa Popular altres 2,5.

L’Ajuntament de Bellreguard, amb la col·laboració d’Acobell i Caixa Popular, posa en marxa una iniciativa pionera per a incentivar les compres en el comerç local: lliurarà als veïns i veïnes interessats una tarjeta amb la qual podran adquirir productes en els establiments del poble, i que tindrà un saldo de 45 euros.

D’ells, l’Ajuntament de Bellreguard, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, aporta 20 euros; Acobell 2,5 euros; Caixa Popular altres 2,5 euros, a més d’aportar les targetes; i el veí o veïna els 20 euros restants. És a dir, que aquells que passen a retirar la seua targeta per l’Ajuntament no tindran que abonar ni la meitat de l’import de les compres a realitzar.

La innovadora iniciativa és semblant als xecs de consum que s’han posat en marxa a molts municipis en les darreresa setmanes, però té la peculiaritat de dur-se a la pràctica amb tarjeta.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Bellreguard destina un total de 5.000 euros a la iniciativa, per a aportar la seua part a un total de 250 targetes. L’impacte total d’aquestes serà de 11.250 euros en un comerç local “que ha estat durament castigat per la crisi sanitària i que amb iniciatives com aquesta té al seu costat a l’Ajuntament de Bellreguard, per tal d’ajudar a una més ràpida recuperació del sector i de l’activitat econòmica al poble”, en paraules del regidor de Promoció Econòmica, Joan Marco.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.