laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 07 de octubre de 2021

NOVES ATRIBUCIONS DE DELEGACIONS DEL GOVERN MUNICIPAL DE TAVERNES

 

• Josep Llàcer incorpora a les seues competències la Regidoria d’Obres Públiques; Noèlia Alberola assumeix les regidories de Serveis Públics, Brigada Municipal i Comunicació; i Encar Mifsud les regidories de Personal, Règim Interior i Noves Tecnologies.
• La nova regidora Àngela Llinares assumirà la Regidoria de Promoció Lingüística.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha signat la resolució d’Alcaldia amb les noves delegacions dels regidors i regidores que formen part del govern municipal, després dels canvis en la corporació municipal de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

- Primerament, la regidora Noèlia Alberola assumeix la segona tinència d’alcaldia, la regidora Encar Mifsud, la quarta tinència d’alcaldia, i la regidora Mònica Palomares, la cinquena tinència d’alcaldia.

- Així mateix, el primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer, incorpora la Regidoria d’Obres Públiques a les atribucions que ja dirigia.

- La regidora Noèlia Alberola també assumeix les delegacions de les regidories de Serveis Públics, Brigada Municipal i Comunicació. D’altra banda, la regidora Encar Mifsud integra entre les seues competències les regidories de Personal, Règim Interior i Noves Tecnologies.

- La nova regidora Àngela Llinares assumirà la Regidoria de Promoció Lingüística.

- Finament, la regidora Mònica Palomares ha estat nomenada nova membre de la Junta de Govern Local.

- La resta de regidors i regidores que formen el govern local mantenen les mateixes delegacions.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.