laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 07 de octubre de 2021

BELLREGUARD HOMENATJA AL PINTOR VICENT AUNIÓN AMB UNA RETROSPECTIVA DE LA SEUA OBRA

 

• L’exposició de l’obra del reconegut artista bellreguardí.
• S’inaugura aquest 8 d’octubre a la Casa de Cultura.
• La Casa de Cultura de Bellreguard acull a partir de demà, amb la inauguració a partir de les 20 hores, una exposició retrospectiva del pintor Vicent Aunión.

La mostra 'Retrospectiva. Aunión 1970-2021' recull un total de 38 obres d'eixe període del reconegut pintor bellreguardí. Entre elles, 28 quadres i 10 pòsters, que permeten obtindre una panoràmica de l'evolució de la seua obra.

En l'exposició, segons ha explicat el mateix Aunión, conviuen "diferents etapes i, dins d'elles, diverses tècniques i textures". Des de la utilització de les arenes o les terres, les raspes de peix, petxines i altres restes provinents de la mar... en "un homenatge al Mediterrani", explica, que "ens torna tot el mal que li hem fet”. Tampoc falten a l'exposició un parell d'exemples dels seus característics quadres amb ous.

* La inauguració de la mostra restrospectiva d'Aunión s'emmarca dins de la programació commemorativa del 9 d'Octubre preparada per l'Ajuntament de Bellreguard.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.