laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la toma de posesión
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 05 de octubre de 2021

ÀNGELA LLINARES PREN POSSESSIÓ COM A NOVA REGIDORA I QUIQUE CHOFRE PRESENTA LA RENÚNCIA COM A REGIDOR EN EL PLE DE L’AJUNTAMENT

 

• Àngela Llinares, graduada en Farmàcia per la Universitat de València, entra a formar part de la corporació municipal dins del Grup Municipal Compromís.
• Quique Chofre va expressar la seua gratitud per haver tingut la confiança i l’oportunitat de treballar per a millorar Tavernes durant els últims sis anys.

Abans de l’inici del ple ordinari celebrat ahir, dilluns 4 d’octubre, va tindre lloc la presa de possessió d’Àngela Llinares com a nova regidora de la corporació municipal de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, qui entra a formar part del Grup Municipal Compromís.

- Àngela Llinares, de 25 anys, és graduada en Farmàcia per la Universitat de València, i també ha participat activament en el Voluntariat Lingüístic de la mateixa universitat.

EL REGIDOR QUIQUE CHOFRE VA PRESENTAR LA RENÚNCIA EN EL PLE

D’altra banda, el regidor Quique Chofre va presentar ahir en la sessió plenària del mes d’octubre la renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Tavernes.

Quique Chofre va expressar la seua gratitud per haver tingut l’oportunitat de treballar per a millorar Tavernes i el dia a dia dels seus veïns i veïnes durant els més de sis anys que ha format part del govern municipal. A més, va voler agrair l’estima que s’emporta dels treballadors de l’Ajuntament i el seu treball incansable, especialment durant els moments més complicats de la pandèmia, i la confiança en el seu treball dels membres del govern municipal.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, va destacar el treball fet per Quique Chofre en tres àrees tan importants com Serveis Públics, Contractació i Personal i la tasca feta durant estos mesos per a combatre la pandèmia.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.