laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Ròtova
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 04 de octubre de 2021

RÒTOVA ENTRA EN LA FASE DE VOTACIÓ DELS PRIMERS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• S’han rebut més d’un centenar de propostes i el veïnat haurà de triar entre 15 opcions validades.

Ròtova entra en la fase de votació dels primers Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar i decidir projectes al municipi, amb un compromís d’inversió de 10.000€. El divendres passat dia 1 d’octubre es van presentar les propostes que passen a la fase de votació, després d’haver sigut analitzades pels tècnics municipals.

S’han rebut més d’un centenar de propostes i el veïnat haurà de triar entre 15 opcions validades, finalment. Pedro Ciscar, regidor de Participació Ciutadana, s’ha mostrat satisfet per l’alta participació. “Valorem molt positivament la resposta de la gent en la fase d’aportació de propostes, que volem tenir en compte. Fins i tot aquelles que no passen a la fase de votació.”

Així, les persones majors de 16 anys empadronades a Ròtova podran participar en la votació, entre el 2 i el 12 d’octubre. Tant les propostes com les votacions es faran de manera presencial a l’urna ubicada a l’Ajuntament en horari d’oficina: de dilluns a divendres de 9 a 15h.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa a través del qual la ciutadania fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; “per això, des de l’Ajuntament de Ròtova us animem a participar a totes i tots.”

Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conèixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seua confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la partícip en el disseny del projecte de poble.

* La iniciativa compta amb la col·laboració de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i de la Diputació de València.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.