laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 28 de septiembre de 2021

LA ASOCIACIÓN PARKINSON GANDIA SAFOR PRESENTA EL LLIBRE “LA MÀGIA DE NOA SALVA EL JARDÍ” A OLIVA

 

• El proper divendres, 1 d’octubre de 2021, a les 18 hores tindrà lloc l’acte de presentació del llibre “La Màgia de Noa salva el jardí” a l’Hort de la Bosca de la ciutat d’Oliva. Aquest esdeveniment que serà conduït per la periodista, Jèssica Cànovas, servirà també per a presentar l’associació al municipi d’Oliva en el seu primer acte a la ciutat de la mà del regidor de Salut, Miguel Monzonís.

Segons els membres de l’associació amb aquest llibre i amb la seva narració i posada en escena es pretén conscienciar als col·lectius més joves i als seus familiars sobre aquesta malaltia. A més, aquest acte serveix per a convidar a la gent a celebrar el XX aniversari de la creació de l’associació que tindrà lloc el pròxim mes de novembre.

L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, també té com a objectiu desestigmatitzar a les persones afectades per la malaltia i desmitificar que aquesta estiga relacionada sols amb la gent gran i amb el tremolor.

Des de l’Associació Parkinson Gandia Safor volen agrair el suport i l’acollida de l’Ajuntament d’Oliva i de la Regidoria de Sanitat a aquesta iniciativa per aconseguir un canvi en la mirada social de la gent perquè el pàrkinson hui dia no estiga estigmatitzat. La presidenta de l’entitat, Mari Carmen Escrivà, destaca que “gràcies a la implicació d’ajuntaments com Oliva, l’associació continua creixent cada dia en la comarca de la Safor i la província”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.