laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita a la remodelación del mercado
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 27 de septiembre de 2021

L’AJUNTAMENT INICIA LES MILLORES EN LA INFRAESTRUCTURA I ELS SERVEIS DEL MERCAT MUNICIPAL

 

• El taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes III’ treballa en l’adequació de la façana i la pintura de les entrades i elements interiorscom baranes i passamans.
• En breu començarà el canvi de la il·luminació, la instal·lació de connexions de telecomunicació en cada parada i tres pantalles LED que serviran com a suport informatiu i publicitari.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat una sèrie d’actuacions en l’edifici del Mercat Municipal per a millorar la infraestructura i modernitzar els seus serveis.

Primerament, l’alumnat del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes III’ de l’especialitat de pintura està adequant la façana amb la reparació del sòcol inferior per a després pintar-lo, així com les portes d’entrada i el mobiliari urbà. En l’interior del Mercat Municipal, l’alumnat ha pintat també baranes, passamans, papereres i baixants.

Pròximament, l’Ajuntament ampliarà les millores amb el canvi integral de la il·luminació de l’edifici, la instal·lació de connexions de telecomunicació per a dotar d’Internet cada parada i tres pantalles LED que serviran com a suport informatiu i reclam publicitari. A més, s’hi instal·laran diferents tests decoratius per a plantes.

El consistori finançarà estes actuacions amb una subvenció de 50.000 euros per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, dins de la convocatòria d’ajudes en matèria de comerç, consum i artesania.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha ressaltat que “és molt important cuidar i modernitzar el Mercat Municipal, un servei de proximitat bàsic per al creixement de l’economia local. Estes actuacions milloraran els serveis de les parades, ajudaran a revitalitzar l’activitat comercial i també a atraure nous comerços”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.