laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 21 de septiembre de 2021

OLIVA LLANÇA AL MÓN EL SEU MISSATGE DE REIVINDICACIÓ PEL DIA MUNDIAL DE LA PAU

 

• Des de les regidories d’Igualtat i Diversitat i de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Anna Mena, s’ha llançat un vídeo per commemorar el Dia Mundial de la Pau.

Davant les agressions per qüestió d’identitat sexual que han sofrit algunes persones en les darreres setmanes i mesos, des de les àrees de Joventut i d’Igualtat i Diversitat d’Oliva s’ha volgut llançar una campanya per reivindicar els valors cívics que ha de tenir una societat per tal de conscienciar als seus ciutadans en el camí a la Pau.

Aquest missatge també és en defensa de la inclusió i en suport a persones amb diversitat funcional i de diferents ètnies per tal de llançar-se des d’Oliva al món i que lidera la edil, Anna Mena. En aquesta video s’ha comptat amb diversos col·lectius del municipi i de la comarca de la Safor per reivindicar la Pau com a única via per aconseguir una societat més tolerant, amb més respecte entre ciutadans, amb més empatia entre iguals i més inclusió entre els individus.

Aquest crit de llibertat i de reivindicació finalitza amb una frase que manifesta la volunutat d’aquest ajuntament:

- “On et sentes recolzat, on sigues tu mateix, on estigues com a casa. Perquè aquesta lluita siga nostra i no entre nosaltres.
- Estima't i estima!”
- #Olivaéslliure #Olivaésdiversa #Olivaésinclusiva

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.