laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 15 de septiembre de 2021

RÒTOVA ENTRA EN LA FASE DE RECOLLIDA DE PROPOSTES DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• L’Ajuntament de Ròtova impulsa, per primera vegada, els Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar i decidir projectes al municipi, amb un compromís d’inversió de 10.000€.
• La iniciativa va ser presentada de manera presencial el passat divendres 10 de setembre a les 20h a la plaça Major. El mateix dia, va començar la fase de recollida de propostes. Des del dia 11 fins al 19 de setembre la població podrà fer tantes propostes com vulga.

Les propostes, després de ser analitzades pels tècnics municipals, es presentaran a votació el dia 1 d’octubre a la plaça Major i, posteriorment, les persones majors de 16 anys podran participar en la votació d’aquestes, entre el 2 i el 12 d’octubre. Tant les propostes com les votacions es faran de manera presencial a l’urna ubicada a l’Ajuntament en horari d’oficina: de dilluns a divendres de 9 a 15h. Podran participar en les votacions les persones empadronades en Ròtova.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa de la ciutadania a través del qual aquesta fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; per això, des de l’Ajuntament de Ròtova us animem a participar a totes i tots.

Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conèixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seua confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la partícipa en el disseny del projecte de poble.

- Amb la participació de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i de la Diputació de València.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.