laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Biblioteca de Ròtova
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 14 de septiembre de 2021

EL PP DE RÒTOVA I ELS REGIDORS NO ADSCRITS VOTEN EN CONTRA DE 4 INVERSIONS PER AL POBLE

 

• El PP de Ròtova i els regidors no adscrits han votat en contra de destinar diners (amb una modificació de crèdit) per a arreglar la persiana del centre mèdic; arreglar els aires condicionats de la Nau; comprar un remolc-cuba per a no llogar-ne i estalviar diners a l’Ajuntament; i posar un ascensor en l’Antiga Sindical perquè les persones amb problemes de mobilitat puguen pujar a la biblioteca. A més, en este cas, si no es fa, es perdran 39.465’63 € de subvenció que han arribat per a fer-lo.

El PP ho ha tombat després d’acordar prèviament, seguts a taula, que s’aprovava. Voten en contra de coses bones per al poble, i ho fan faltant a la seua pròpia paraula.

Els regidors no adscrits han adduït una errada en la publicació del pressupost per votar en contra de la modificació de crèdit. Cal dir que els dos assumptes formen part d’expedients diferents.

- El PP i els regidors no adscrits busquen qualsevol excusa per intentar tombar qualsevol iniciativa del govern.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.