laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 13 de septiembre de 2021

TAVERNES CELEBRA EL DIA DE LA MASCOTA

 

• L’Ajuntament i l’Associació Animalista de Tavernes han organitzat una divertida jornada amb concurs caní de disfresses, desfilada de gossos per a adopció i una exhibició d’agility.
• L’activitat tindrà lloc el divendres 17 de setembre en l’avinguda de les Corts Valencianes a partir de les 17.30 hores.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Benestar Animal, i l’Associació Animalista de Tavernes celebren el divendres 17 de setembre el Dia de la Mascota, amb un original concurs caní de disfresses, una desfilada de gossos per a adopció i una exhibició d’agility a càrrec de la jove vallera Sara Grau.

L’esdeveniment, emmarcat en la programació de les Festes Majors 2021, es durà a terme en l’avinguda de les Corts Valencianes (darrere del col·legi Alfàndec) a partir de les 17.30 hores, amb l’objectiu de destacar l’estima i la importància de respectar els animals de companyia i posar en valor el treball que fa l’associació.

Primerament, la jornada s’iniciarà amb una desfilada dels gossos que actualment té per a adopció l’Associació Animalista de Tavernes, amb la voluntat que troben una nova família que els aculla i els done una nova vida després de ser abandonats.

Per al concurs caní de disfresses, es faran les inscripcions solidàries a favor de l’Associació Animalista en el mateix punt de l’activitat, en horari de 17.30 a 18.30 hores. Hi haurà premis per a les disfresses més originals, les més divertides i a la millor parella (propietaris i mascota) i, a més, totes i tots els participants rebran un obsequi i una samarreta.

- L’Associació de Comerciants de Tavernes i el Mercat Municipal també han volgut col·laborar en el Dia de la Mascota aportant diversos lots de productes per a la rifa solidària.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.