laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


La formación poético-musical Ovidi4
Foto: AyuBellreguard/2021
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 08 de septiembre de 2021

OVIDI SE’N VA A BELLREGUARD

 

• La formació poètico-musical Ovidi4, amb Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernández, porta a la Casa de la Cultura el seu espectacle ‘L’Ovidi se’n va a Bellreguard amb Toti Soler’.
• Bellreguard recordarà Ovidi Montllor el proper 9 d’Octubre, amb l’espectacle ‘L’Ovidi se’n va a Bellreguard amb Toti Soler’, del grup Ovidi4. Serà a partir de les 20 hores a la Casa de la Cultura.

La formació poètico-musical Ovidi4 on Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernandez reivindiquen la figura del cantautor alcoià Ovidi Montllor i Mengual, van publicar el passar 16 d’abril, el llibre disc “L’Ovidi se’n va a la Beckett”. El treball recull el directe enregistrat a la sala Beckett de Barcelona la primavera del 2019 però amb tres versions inèdites enregistrades el novembre passat amb el guitarrista Toti Soler.

El disc mostra 79 dels 210 minuts que va durar el concert, i aquest cop la música va acompanyada de lletres. ‘L’Ovidi se’n va a la Beckett’ és també un llibre de 164 pàgines amb introducció de Jana Montllor, pròleg de Marina Garcés, epíleg de Jordi Cuixart i una acuradíssima antologia de fins a 24 textos i articles especialment seleccionats.

El poeta David Caño, el músic Borja Penalba, el periodista i ex diputat de la CUP David Fernàndez i la canant Mireia Vives es reuneixen en aquest espectacle que presenten a Bellreguard, on se’n repassen diverses cançons d'Ovidi Montllor i se’n reinterpreten d'altres. A més a més, amb la complicitat del públic, l’actuació pren forma de tertúlia musicada on es parla de cultura i política mantenint la fina ironia que tant bé conjugava el cantautor d'Alcoi. Com a detall especial, Ovidi4 comptaran amb la col·laboració del mestre Toti Soler, que va ser músic i company inseparable del gran Ovidi Montllor.

Les entrades per a assistir al concert ja estan a la venda per 5 euros a la botiga del web de l’Ajuntament de Bellreguard:
https://web.bellreguard.net/producte/9-doctubre-%c2%b7-concert%c2%b7-ovidi-sen-va-a-bellreguard/ (pàgina externa a aquest diari).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.