laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 03 de septiembre de 2021

TAVERNES ADAPTA LES FESTES MAJORS PER A GAUDIR AMB SEGURETAT D’ACTIVITATS PER A TOTA LA POBLACIÓ

 

• L’Ajuntament ha organitzat una gran varietat d’activitats culturals per a menuts i majors entre el dia 10 i el 19 de setembre.
• Els actes seguiran un control d’aforament i serà obligatori fer ús de la mascareta per a previndre possibles contagis de la COVID-19.

La situació sanitària i les restriccions continuen marcant la celebració dels esdeveniments i actes populars. Així, per segon any, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Cultura i Festes, ha programat una sèrie d’activitats culturals per a celebrar les Festes Majors del 2021 amb seguretat i les màximes precaucions.

Les activitats, que se celebraran del 10 al 19 de setembre, seguiran un control d’aforament i serà obligatori fer ús de la mascareta per a previndre possibles contagis de la COVID-19.

El pròxim divendres 10, donaran inici les festes amb el Festival de Ball en la plaça Major a càrrec de l’Acadèmia Feel Dance. Per al dissabte 11 i diumenge 12 hi ha programades activitats per a tota la família, amb contacontes i tallers infantils al voltant del llibre ‘La Pedra de les emocions’ i l’espectacle ‘La Factoria dels Sons’ per als més menuts i menudes, el Memorial David Cano de ciclisme i els festivals de Balls Populars i de Corals que ens faran gaudir de la cultura i la música valenciana.

El mateix dia 11 de setembre es farà el trasllat del santíssim Crist de la Sang a les 12 hores, i la tradicional missa a les 19 hores. La pujada del santíssim Crist serà el diumenge 19 després de l’eucaristia en el seu honor (19.30 hores). D’altra banda, el dilluns 13 se celebraran els actes religiosos en honor a la Divina Aurora a partir de les 19. 30 hores.

Eixa mateixa setmana, els esdeveniments culturals arrancaran el dimecres 15 amb protagonisme de les activitats infantils amb l’obra teatral ‘La Clau Màgica’ i l’actuació de Ramonets el dijous 16 en la plaça Major, que anirà seguida del concert de Frankie’s Funkinjectors.

El divendres 17 la programació s’allargarà durant tot el dia amb l’escape room ‘Correterres’ i la ‘Gaming Experience’ per als i les adolescents vallers. La Plaça dels Sequers acollirà el Rondaballs amb Almudena Francés, i a l’Avinguda Corts Valencianes tindrà lloc el novedós concurs caní de disfresses, una desfilada de gossos en adopció de l’Associació Animalista de Tavernes i una exhibició d’agilitat. Tancaran la nit els espectacles musicals ‘La Pato Trau la Llengua’ i ‘Fuego Violeta’, amb la veu de la cantant vallera Elena Grau, actuació que comptarà amb un Punt Violeta dins de la campanya ‘Fes una ventada a les desigualtats’ impulsada per la Regidoria d’Igualtat i Dona en col·laboració amb l’associació Alanna.

Començarem el dissabte 18 amb ritme amb la masterclass de zumba en el Passeig del País Valencià, i l’acabarem amb les notes musicals de la Societat Instructiva Unió Musical Tavernes de la Valldigna acompanyant les lletres del cantautor valencià Pep Gimeno ‘Botifarra’ i, per últim, el concert de ‘The Lorian’.

Les festes valleres del 2021 finalitzaran el diumenge 19 amb el grup de música infantil ‘La Glüps Band’ de la companyia Scura Splats i, ja per la nit, el tradicional castell de focs d’artifici en la zona de Marjaletes (23 hores).

La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha assenyalat que “som conscients que la pandèmia encara no ha passat, per això, hem preparat una programació cultural des de la prudència i la responsabilitat. Malauradament són moltes les activitats que la COVID-19 ens està impedint gaudir i esperem que l'any que ve ja es puguen celebrar les Festes Majors amb normalitat”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.