laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Universitat Popular de Gandia
Fuente: Universitat Popular de Gandia
Valencia 03 de septiembre de 2021

LA UNIVERSITAT POPULAR DE GANDIA INICIA EL DILLUNS 13 LES INSCRIPCIONS PER AL PRIMER QUADRIMESTRE DEL CURS 2021-2022

 

• S’ofereixen 31 cursos molt diversos que s’impartiran a la plaça de Loreto i als centres socials i locals dels barris de la ciutat del 25 d’octubre al 11 de febrer de 2022.
• La matrícula es pot completar entre el 27 de setembre i el 8 d’octubre i té un cost de 80 euros (20% menys per a joves, jubilats i pensionistes).
• A partir del dilluns 13 de setembre comença la inscripció per als 31 cursos, tallers i excursions que la UPG oferta per al primer quadrimestre 2021-22.
• El preu dels tallers és de 20 € (10 hores) i 40 € (20 hores).
• La inscripció prèvia a la matrícula es pot realitzar a la seu central de l’UPG (Plaça Loreto) ó online a la web https://upg.gandia.org/ (pàgina externa a aquest diari).

Els cursos contemplen les àrees d’Arts plàstiques (Dibuix, Pintura, Ceràmica, Fotografia,…), Artesania (Manualitats, Tall i confecció, Patchwork, Restauració de mobles), Idiomes (Anglès nivell perfeccionament, Valencià elemental i mitjà), Informàtica i Tecnologies (nivell introductori, avançat, Telèfon mòbil, Gestió telemàtica), Coneixements (Escriptura creativa, Habilitats Socials, Mindfulness i Gestió Emocional, Cultura del Vi: Iniciació i Perfeccionament), a més de les Activitats Obertes (Excursions al Patrimoni Cultural, Senderisme i patrimoni natural, Exposicions, etc.). Tallers temàtics: cuina.

Les persones interessades a realitzar algun dels cursos i tallers que la UPG organitza tant a la Plaça de Loreto com en els Centres Socials i locals dels barris de la ciutat, podran formalitzar la inscripció a partir del dilluns 13 de setembre.

Pel que a les condicions d’inscripció, només és necessari el DNI i superar els 16 anys d’edat per poder optar a una de les places disponibles. Aquest tràmit pot fer-se presencialment tant en la seu central de la UPG (Plaça de Loreto) de 9 a 13.30 hores de dilluns a divendres ó per inscripció a la xarxa. L’opció on-line pot realitzar-se en upg.gandia.org. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 23 de setembre a les 13,30h.

Una vegada formalitzada la inscripció, totes les persones que siguen admeses (mitjançant sorteig públic el dia 24 de setembre a les 10 hores en l’Ajuntament) tindran dret a la matrícula. El termini de matriculació serà del 27 de setembre al 8 d’octubre. El preu de la matrícula dels cursos és de 80 € amb el 20 % de reducció per als joves, jubilats, pensionistes i posseïdors de la targeta daurada.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.