laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento del curso comarcal
Foto: MACMA/2021
Fuente: Xarxa Jove, de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta
Valencia 03 de septiembre de 2021

FINALITZA AMB ÈXIT EL CURS COMARCAL "FORMACIÓ – ACCIÓ SOBRE SEXUALITATS" DE LA XARXA JOVE DE LA MARINA ALTA

 

• Hui ha tingut lloc la cloenda del curs "Formació – acció sobre sexualitats", que ha tingut lloc al Centre Social Guillem Agulló de Gata de Gorgos, el 31 d'agost i 1 de setembre., organitzat per la Xarxa Jove de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

Un total de 28 professionals que treballen en joventut, de 12 a 30 anys, de la Marina Alta han participat d'aquest curs de sensibilització sobre la importància de promoure la prevenció de la violència de gènere i la sexualitat lliure d'imposicions sexistes entre l'adolescència, a més de fomentar la sexualitat positiva i les relacions sanes entre els i les joves de la comarca. Al curs han assistit professionals del món de l'educació, departaments d'igualtat i joventut majoritàriament.

Les expectatives del curs han estat aconseguides donat que els i les diferents professionals de la Marina Anta, han reflexionat sobre quins models i referents de sexualitat s'aporten e integren en els programes, activitats i projectes que es desenvolupen des dels diferents departaments públics cap a la gent jove.

El resultat d'aquest curs es veurà plasmat en una nova campanya de sensibilització, dirigida a la gent jove, organitzada per aquest equip multidisciplinar que d'ací a poc temps eixirà a la llum. Una campanya que pretendrà visibilitzar models de joventut empoderats i sense cap lligam amb les pressions socials que promouen el sexisme i el masclisme.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.