laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 02 de septiembre de 2021

EL SONA BAIXET FEST(A) TORNA UN ANY MÉS A LA PLATJA DE TAVERNES

 

• El festival familiar tindrà lloc el dissabte 4 de setembre en el parc del Llac de la Goleta amb els espectacles d’El Triangulista, Jaume Barri, el Mag Wendo i els tallers didàctics de Pepa Castillo.

Este dissabte 4 de setembre torna a la platja de Tavernes de la Valldigna el Sona Baixet Fest(a), un festival familiar que des de fa 5 anys acomiada l’estiu a ritme de música i art. Per segon any consecutiu, la situació sanitària ha obligat a adequar el format i el contingut prioritzant la seguretat però sense renunciar a les actuacions dirigides als més menuts.

La programació d’esta edició preveu actes per a tots els públics, combinant arts escèniques, música i tallers didàctics. El festival alçarà el teló a partir de les 19 hores en el parc del Llac de la Goleta.

* L'entrada és gratuïta però l'aforament limitat, per la qual cosa cal fer la inscripció prèvia a la web: https://sonabaixet.com/ (pàgina externa a aquest diari).

El Triangulista DJ Set serà l’encarregat de donar la benvinguda al públic assistent com a mestre de cerimònies i tirant mà de la seua maleta de discos entre actuació i actuació. Posteriorment, a les 19.30 hores, serà el torn del clàssic de l’animació de carrer Jaume Barri, qui, amb la seua veu i guitarra, farà gaudir, cantar i ballar a tots els xiquets i xiquetes. A les 20.30 hores, el fantàstic Mag Wendo presentarà les seues insospitades i desbaratades il·lusions amb un toc d’humor que no deixen ningú indiferent.

Al llarg de la vesprada, i repartits en tres torns de 45 minuts per tal de mantenir les distàncies, es duran a terme tallers d’art conduïts per l’artista Pepa Castillo, la qual, juntament amb monitors i monitores, acompanyarà als més menuts perquè desenvolupen la seua imaginació i creativitat. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament (majors de 3 anys). S’ha previst procedir a la neteja i desinfecció dels espais i materials emprats pels i les assistents per a evitar el risc de contagi i l'ús de mascareta serà obligatori per a majors de sis anys.

Per últim, a les 22 hores, conclourà el Sona Baixet Fest(a) amb l’actuació final d’El Triangulista DJ Set i la seua minidisco. Com és habitual, els assistents podran gaudir d'un xicotet gastroespai durant la vesprada-nit.

La regidora de Turisme, Lara Romero, ha ressaltat “l’atractiu d’este festival dirigit a un públic familiar perquè els més joves puguen acomiadar l’estiu amb una vesprada plena de divertides activitats”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.