laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Primeros presupuestos participativos
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 02 de septiembre de 2021

L'AJUNTAMENT DE RÒTOVA IMPULSA LA 1A EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• L'Ajuntament de Ròtova impulsa, per primera vegada, els Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar i decidir projectes al municipi. La iniciativa serà presentada de manera presencial el 10 de setembre a les 20h a la plaça Major, i la primera edició comptarà amb un compromís d’inversió de 10.000€.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa de la ciutadania a través del qual aquesta fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; per això, des de l’Ajuntament de Ròtova us animem a participar a totes i tots.

Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conèixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seua confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la partícipa en el disseny del projecte de poble.

A partir del dia 11 de setembre, la població major de 16 anys podrà fer propostes fins al 19 de setembre. Després de ser analitzades pels tècnics municipals, es presentaran a votació el dia 1 d’octubre a la plaça Major i, posteriorment, es realitzarà la votació d’aquestes entre el 2 i el 12 d’octubre. Tant les propostes com les votacions es faran de manera presencial a l’urna ubicada a l’Ajuntament en horari d’oficina: de dilluns a divendres de 9 a 15h. Podran participar en les votacions les persones empadronades en Ròtova.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.