laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 24 de agosto de 2021

TAVERNES CELEBRA UNA JORNADA ‘EN VEU DE DONA’ AMB POESIA, HUMOR I MÚSICA

 

• Tindrà lloc el dissabte 28 d’agost a partir de les 20.30 hores en el parc del Llac de la Goleta.
• Es presentaran els poemaris ‘Versos de colores’, de Maria Isabel Fernández López, i ‘Poemas de amor sin armarios’, de Maria José Cumplido, amb lectura de versos per part del Club de Lectura de la Biblioteca de Tavernes.
• Completen la programació el monòleg ‘Sobrevivint a l’adolestrenta’ de Rocío Ladrón de Guevara i Pilu Fontán (22 hores), i el concert de la cantautora d’Almenara, Eva Gómez (23.15 hores).
• Les inscripcions es faran al telèfon 96 282 11 42 este dimecres 25 i dijous 26 d’agost (en horari de 10 a 14 hores).

La Regidoria d’Igualtat i Dona ha organitzat per al pròxim dissabte 28 d’agost una jornada ‘En veu de Dona’, que girarà al voltant de la literatura, l’humor i la música protagonitzada per destacades dones. El parc del Llac de la Goleta de la platja de Tavernes serà l’epicentre d’esta jornada que retrà un xicotet homenatge a les dones i al seu treball artístic.

Els actes començaran a les 20.30 hores, amb la presentació de dos poemaris escrits per una parella que narra els seus sentiments i vivències: ‘Versos de colores’, de Maria Isabel Fernández López, i ‘Poemas de amor sin armarios’, de Maria José Cumplido. El Club de Lectura de la Biblioteca de Tavernes serà l’encarregat de fer la lectura d’alguns dels seus versos.

A continuació, a les 22 hores, el públic assistent podrà gaudir del monòleg ‘Sobrevivint a l’adolestrenta’ de Rocío Ladrón de Guevara i Pilu Fontán, dos magnífiques actrius del panorama humorístic i que gaudexien, cadascuna a la seua manera, de sobreviure a la temuda trentena.

Per últim, la cantautora d’Almenara, Eva Gómez, presentarà el seu últim treball ‘El cel i les formes del vent’ amb un màgic concert que donarà inici a les 23.15 hores. En l’actuació estarà acompanyada per Laura Miñarro a la corda i a la veu, i per Manel Chust a la percussió.

Les inscripcions per a assistir-hi a la programació de la jornada ‘En veu de Dona’ es faran al telèfon 96 282 11 42 este dimecres 25 i dijous 26 d’agost (en horari de 10 a 14 hores).

Durant l’acte, hi haurà en el recinte un punt violeta amb la col·laboració de la Fundació Alanna, dins de la campanya de prevenció i conscienciació ‘Fes una ventada a les desigualtats’.

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “hem preparat una programació per a reivindicar el talent femení i donar veu a grans artistes femenines, que ens faran gaudir durant tota la nit de la literatura, l’humor i la música”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.