laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de agosto de 2021

EL PARC DEL LLAC DE LA GOLETA ACULL L’EXPOSICIÓ ‘TRAVESSANT LES SEUES RETINES’ DE L’ARTISTA VALLER JESÚS MARTÍN ‘CHULE’

 

• Es compon d’una vintena d’escultures inspirades en reconegudes obres literàries de grans escriptors i escriptores.
• L’exposició s’obrirà al públic el dissabte 21 a les 20 hores, i es podrà visitar durant el cap de setmana en horari de 20 a 23 hores.

El cap de setmana del 21 i 22 d’agost, el parc del Llac de la Goleta de la platja de Tavernes acull l’exposició ‘Travessant les seues retines’, de l’artista valler Jesús Martín ‘Chule’. Esta exposició està basada en diferents escultures inspirades en reconegudes obres literàries de grans autors que han escrit tant en valencià, castellà o anglés.

Entre la vintena de peces dedicades a obres d'autors i autores, destaquen l’escriptor valler Rafael Chirbes, Mercè Rodoreda, Gloria Fuertes o Miguel de Cervantes, amb unes escultures que busquen interactuar amb l'espectador, convidant-lo a endevinar el títol de l'obra literària mitjançant l'observació de cadascuna de les composicions d’art.

- Les obres tenen una alçada d’entre 40-70 cm i estan fetes de diferents materials com ferro, alumini o pedra.
- L’exposició s’obrirà al públic el dissabte 21 d’agost a les 20 hores, i es podrà visitar tant dissabte com diumenge en horari de 20 a 23 hores.

La regidora de Turisme, Lara Romero, ha assenyalat que “amb esta exposició, art i literatura formen un tàndem immillorable per a estimular la curiositat i la inquietud dels i les turistes curiosos que s'hi acosten a visitar l'exposició”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.