laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la firma del convenio con la Asociación de Comerciantes
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de agosto de 2021

L’AJUNTAMENT SIGNA DOS CONVENIS EXTRAORDINARIS AMB L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EL MERCAT MUNICIPAL PER A IMPULSAR EL COMERÇ LOCAL

 

• L’import total dels convenis signats ascendeix a 20.000 euros i van destinats a campanyes de promoció del comerç local.
• L’Associació de Comerciants de Tavernes impulsarà la campanya ‘Junts, guanyem tots’, amb la qual es vendran 600 xecs per 25 euros i que tindran un valor de 50 euros.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha signat dos convenis extraordinaris, un amb l’Associació de Comerciants de Tavernes i altre amb el Mercat Municipal, per tal de potenciar la dinamització i la reactivació del comerç local després dels mesos més durs de la pandèmia COVID-19.


Momento de la firma del convenio con el Mercado Municipal - Foto: AyuTavernes/2021


L’import total dels convenis signats ascendeix a 20.000 euros, dels quals 18.000 van destinats a l’Associació de Comerciants de Tavernes, que impulsarà la campanya ‘Junts, guanyem tots’, amb què es vendran 600 xecs per 25 euros i que tindran un valor de 50 euros per a gastar-lo en els comerços del municipi que s’adherisquen a la iniciativa. Mentre que els 2.000 euros restants van destinats al Mercat Municipal perquè desenvolupen també una campanya de promoció dels seus establiments.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “seguim al costat dels xicotets comerços, donant-los suport mitjançant les ajudes econòmiques directes de les ajudes Parèntesi i també impulsant campanyes de reactivació i promoció del comerç local perquè tots els establiments es puguen beneficiar durant els pròxims mesos”.

Per la seua part, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “les campanyes de promoció que es desenvoluparan gràcies als convenis extraordinaris suposaran un benefici directe per als comerços de Tavernes i ajudaran a enfortir el teixit comercial del poble”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.