laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de agosto de 2021

LA MATRICULACIÓ PER ALS CURSOS DE L’ESCOLA D’ADULTS BOLOMOR ES FARÀ DEL 6 AL 16 DE SETEMBRE

 

• L’Ajuntament ofereix per al curs 2021/2022 cursets de valencià, d’anglés, preparacions per a les proves d’accés a la Universitat, al cicle formatiu de Grau Superior, a la prova lliure del graduat de Secundària i el primer cicle d’alfabetització, neolectura i educació bàsica.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ofereix per al curs 2021/2022 una àmplia oferta educativa en l’Escola d’Adults Bolomor: cursets de valencià (B1, C1 i C2), cursets d’anglés (A1, A1+ i A2) i preparacions per a la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys, per a la prova lliure del graduat de Secundària i per a la prova d‘accés al cicle formatiu de Grau Superior. També s’oferirà l’estudi del primer cicle d’alfabetització, neolectura i educació bàsica.

El període de matrícula per a les veïnes i veïns empadronats a Tavernes s’iniciarà el dilluns 6 de setembre i finalitzarà el dijous 16 de setembre, la qual s’haurà de realitzar a la Casa de la Cultura en horari de 9.30 a 13.30 hores (entrada per la porta de la carretera). Les persones no empadronades al municipi, podran formalitzar la seua matrícula als cursos amb places disponibles a partir del dilluns 13 de setembre.

Una vegada comence el curs, la matrícula de les places vacants s’haurà de formalitzar al despatx de l’EPA Bolomor situat en l’IES Jaume II el Just (de dilluns a dijous, de 18.00h a 18.30h). En cas de completar els cursos, s’obriran les inscripcions per a les llistes d’espera.

L’Ajuntament recorda que el full de matrícula, la documentació requerida i el justificant de pagament de la taxa s’han de lliurar durant el termini de matriculació. Només es podrà recollir una sol·licitud per persona, i és imprescindible l’ús de la mascareta i mantindré la distància de seguretat a l’hora de formalitzar la matrícula.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.