laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ana Morell
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 29 de julio de 2021

ANA MORELL: “ÉS UNA MOLT BONA NOTÍCIA I UNA NECESSITAT PER A OLIVA QUE S’APROVE EL PRESSUPOST MUNICIPAL 2021”

 

• En el plenari extraordinari que es va celebrar ahir, dimecres 28 de juliol, es van aprovar les subvencions nominatives per a les associacions de la ciutat per un import total de 280.000€.
• La vicealcaldessa i regidora delegada d’Hisenda de l’Ajuntament d’Oliva ha destacat també que “s'han reduït les subvencions de caràcter festiu i s'han ampliat les de caràcter social per tal de reforçar en aquest temps de crisis sanitària i econòmica el teixit associatiu essencial”.

L’Ajuntament d’Oliva va celebrar ahir dimecres, 28 de juliol, un pleno extraordinari per tal d’aprovar o no el pressupost municipal de 2021 a proposta de la Delegació d’Hisenda que encapçala la vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell.

En el plenari es van debatre entre altres qüestions l’aprovació de les subvencions nominatives per a les associacions locals. Enguany, el pressupost dedicat al teixit associatiu de la ciutat és de 280.000 €. En aquest punt del plenari, la regidora d’Hisenda va destacar que s’ha incrementat en uns 60.000€ el pressupost per als col·lectius i associacions socials de la ciutat. Mentre que per motius provocats per la crisis sanitària i per no poder fer ús de les subvencions, s'han reduït les destinades a les de caràcter festiu.

Morell ha volgut incidir en que “la ciutat vol reforçar aquelles activitats i/o col·lectius que treballen per la cohesió i la integració social com ara Caritas, el Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís o el preventori, aquelles de benestar animal com Vedama o les que defensen i projecten la cultura del municipi com ara la Fundació Francisco Brines.

A més, la vicealcaldessa ha fet especial menció a que aquesta tramitació intenta adelantar el procés pel qual arriben les subvencions a les associacions i no com en anys anteriors a finals de l’exercici.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.