laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 28 de julio de 2021

EL CONSELLER DALMAU I LA DIRECTORA GENERAL AZCÁRRAGA S’INTERESSEN PELS PROJECTES DEL CINE CERVANTES I EL PALAU DELS COMTES

 

• El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau i la Directora General d’Habitatge i Regeneració Urbana, Elena Azcárraga, han visitat Ròtova per interessar-se per la situació de les diferents infraestructures municipals i els projectes que vol plantejar el govern local.

Dalmau i Azcárraga han visitat i conegut el projecte de recuperació del cine Cervantes, com un espai emblemàtic, molt estimat i necessari per al municipi, de la mà de l’alcalde, Jordi Puig, i del regidor d’Urbanisme, Pedro Ciscar. També, han visitat el palau dels Comtes de Ròtova, per a la recuperació del qual el govern local ha impulsat un Pla Director.

Les dos administracions han compartit les possibles solucions per a la recuperació d’ambdós béns, així com d’altres espais urbans. Des de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, han explicat, estudiaran els programes de recuperació plantejats.

Durant la visita, Dalmau i Azcárraga han mantingut una reunió de treball amb Puig i Ciscar, on han conegut la situació actual en matèria d’infraestructures. I és que Ròtova ha d’afrontar situacions urbanístiques complexes, com la recuperació de la zona de servitud pública del poliesportiu; o l’expropiació dels terrenys de l’escoleta municipal, construïda en terrenys particulars; a banda d’afrontar projectes com el cine i el palau, de manera planificada i ordenada.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.