laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 23 de julio de 2021

BELLREGUARD APROVA EL PLA D’IGUALTAT D’OPORTUNITATS

 

• Sandra Gadea: “L’objectiu és aconseguir una igualtat efectiva entre homes i dones” a l’hora d’accedir a un lloc de treball municipal o de rebre un sou.

El ple ordinari de juliol va aprovar dimecres el primer Pla d'Igualtat d'Oportunitats (PIO) de l'Ajuntament de Bellreguard, que dóna així un pas més per a fer efectiva una igualtat real entre homes i dones. El pla va estar aprovat amb el recolzament unànime de tots els grups polítics.

“La posada en marxa del primer PIO entre els homes i les dones era un dels objectius de la Regidoria d'Igualtat”, segons ha explicat la seua titular, Sandra Gadea. L’objectiu, ha afegit, és "aconseguir una igualtat efectiva entre homes i dones, de manera que tinguen les mateixes oportunitats a l'hora d'accedir a un lloc de treball, rebre el mateix sou i que no hi haja cap discriminació per raó de sexe".

* Per a vetlar pel compliment del PIO a nivell intern de l'Ajuntament, s'ha constituït una comissió de seguiment del pla, integrada per treballadors i treballadores municipals.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.