laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Miguel Monzonís
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 23 de julio de 2021

L’ÀREA DE SALUT D’OLIVA ACTUALITZA EL SEU PROTOCOL SANITARI PER FER FRONT A LA CINQUENA ONA DE CONTAGIS DE COVID-19 INTENSIFICANT LES TASQUES DE DESINFECCIÓ

 

• La regidoria de Salut de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Miguel Monzonís, ha plantejat a la junta de govern de la ciutat, una actualització del protocol sanitari que es va aprovar per unanimitat en el plenari del mes de juliol de l’any passat, amb una sèrie d’esmenes per tal de fer-lo més àgil en la seva aplicació.

Les principals modificacions al document original són per una banda posar el focus en les desinfeccions en llocs on hi ha evidències de la transmissió del virus. I per altra banda, s’han buscat els mecanismes per tal de fer més àgil l’actualització i aplicació de nous nivells o de mesures extraordinàries del protocol. Així, el que es pretén és que siga la pròpia Junta de Govern qui aprove l’aplicació de nous nivells de protocol en cas de que siga necessària i de noves mesures.

Segons Monzonís, “aquest és un document viu i que s’actualitza amb les dades de la pandèmia baix els criteris sanitaris i des del departament hem actualitzat el protocol per adaptar-lo a les necessitats sanitàries”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.