laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 22 de julio de 2021

TAVERNES CELEBRA LA 27A FIRA DE SANT JAUME DEL 23 AL 25 DE JULIOL

 

• Es desenvoluparà en el parc del Llac de la Goleta, en un recinte acotat per a garantir el control d’aforament i el compliment de les mesures sanitàries.
• Les activitats programades giraran al voltant de la gastronomia local, els productes valencians i la cultura i la música vallera.
• Per a participar en els tasts de vi i cervesa artesanal, així com assistir a les actuacions, cal fer les inscripcions en l’Oficina de Turisme o al correu turisme@tavernes.org.

Tavernes de la Valldigna torna a celebrar en la platja una nova edició de la Fira de Sant Jaume des del divendres 23 fins al diumenge 25 de juliol. La 27a edició es desenvoluparà en el parc del Llac de la Goleta, en un recinte acotat per a garantir el control d’aforament i el compliment de les mesures sanitàries, i amb una sèrie d’activitats que giraran al voltant de la gastronomia local, els productes valencians i la cultura i la música vallera.

L’inici de la fira tindrà lloc este divendres 23 de juliol a les 19.30 hores, quan obriran les seues portes al públic les casetes de productes valencians i on també tindrà el seu espai la gastronomia vallera, amb degustacions de tapes i arrossos. Les primeres activitats programades donaran inici a les 20 hores, amb el tast solidari de vi fins a les 22 hores, i la degustació solidària a les 20.30 hores. La nit es tancarà amb les actuacions del Grup de Balls Populars de Tavernes i l’Ajunt de la Bóta, que faran gaudir els i les assistents amb la música i els balls més tradicionals.

El dissabte 24 tindrà lloc un tast solidari de cervesa i la degustació solidària, tot amenitzat amb les actuacions musicals de ‘Reckless’ (20.30 hores) i ‘La Leyenda del Tiempo’ (23 hores). Mentre que el diumenge 25, els xiquets i les xiquetes podran gaudir de jocs infantils a les 20 hores, mateixa hora a la que començarà el tast solidari de cervesa. La 27a edició de la Fira de Sant Jaume es tancarà amb el tradicional castell de focs artificials en el mateix parc del Llac de la Goleta.

Per a participar en les activitats programades per la Regidoria de Turisme, com per exemple el tast solidari de vi o cervesa artesana (limitades a grups reduïts de màxim 20 persones) i totes les actuacions, cal fer la inscripció prèviament en l’Oficina de Turisme (96 288 52 64) o al correu electrònic turisme@tavernes.org, degut a la limitació d’aforament. Cal destacar que tots els donatius solidaris aniran destinats a Càritas Interparroquial Tavernes.

La regidora de Turisme, Lara Romero, ha destacat que “hem treballat durant mesos per a dur endavant una Fira de Sant Jaume amb gran protagonisme de la gastronomia local i els productes valencians, i on també podrem gaudir de la nostra cultura amb seguretat”.

La celebració d’esta edició torna a estar marcada per la situació sanitària, per tant, es seguiran estrictament les mesures de prevenció en el recinte: control d’aforament en l’entrada, ús de mascareta obligatori, llavat de mans amb gel hidroalcohòlic i guardar la distància mínima de seguretat d’1,5 metres. A més, no es podrà fumar dins l’espai acotat i no estarà permès ballar ni alçar-se de la cadira durant les actuacions.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.