laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de julio de 2021

L’AJUNTAMENT ORGANITZA JORNADES DE PORTES OBERTES GRATUÏTES EN LA TORRE DE GUAITA

 

• El taller d’ocupació ‘Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna’ i la Regidoria de Turisme impulsen esta activitat per a donar a conéixer la torre i també la flora autòctona.
• Les jornades de portes obertes tindran lloc els dijous 22 i 29 de juliol, i per a participar cal inscriure’s al telèfon 96 288 52 64 o al correu: turisme@tavernes.org.

El taller d’ocupació ‘Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna’, amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme, ha organitzat dos jornades de portes obertes en la Torre de Guaita, amb una visita per l’emblemàtica torre i diferents activitats per a conéixer els treballs que s’estan duent a terme, així com la flora autòctona.

Les jornades de portes obertes gratuïtes tindran lloc els dijous 22 i 29 de juliol durant tot el matí, amb grups de màxim 20 persones cadascun. L’activitat es dividirà en dos torns, el primer de 9 a 10.30 hores, mentre que el segon serà de 11.30 a 13 hores.

Mitjançant esta iniciativa dirigida a tot el públic, els i les participants podran aproximar-se i descobrir cada racó de la Torre de Guaita, la flora autòctona de Tavernes, i també aprendre a repicar una planta en un altre recipient o com construir una jardinera, tot amb l’ajuda de l’alumnat del taller d’ocupació ‘Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna’.

Per a fer les inscripcions o rebre més informació de l’activitat cal cridar a la Tourist Info de Tavernes (96 288 52 64) o enviar un correu electrònic a: turisme@tavernes.org.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.