laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Tres puntos de recarga gratuitos
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de julio de 2021

L’AJUNTAMENT INSTAL·LA TRES PUNTS GRATUÏTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

 

• Seran totalment gratuïts i en ells es podrà estacionar i recarregar els vehicles elèctrics durant un màxim de 90 minuts.
• S’ubiquen al costat de l’ajuntament, junt al consultori mèdic de la platja i en la zona esportiva de la Goleta.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat la instal·lació de tres punts gratuïts de recàrrega per a vehicles elèctrics en el nucli urbà del poble i la platja. Concretament, el primer d’ells s’ubica al costat de l’ajuntament, un altre punt està situat junt al consultori mèdic de la platja i el tercer en la zona esportiva de la Goleta.

Els tres punts de recàrrega, que ja s’estan pintant i habilitant, seran totalment gratuïts i en ells es podrà estacionar i recarregar els vehicles elèctrics durant un màxim de 90 minuts. Tal i com es fa en la zona verda, caldrà indicar en un lloc visible del vehicle l’hora d’arribada. En la recepció de l’Ajuntament podeu recollir rellotges de cartró per a indicar-la fàcilment.

L’alcalde, Sergi González, ha destacat que “a Tavernes apostem per la mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient, i la millor manera de fer-ho és facilitant l’ús gratuït dels punts de recàrrega, tant al poble com a la platja”.

El regidor de Serveis Públics, Quique Chofre, ha afegit que “des de l’Ajuntament seguirem treballant en noves accions per a incentivar la compra de vehicles elèctrics i el seu ús al nostre municipi”.

La inversió total de la instal·lació dels punts de recàrrega ascendeix a vora 36.000 euros, finançada amb dos subvencions de les quals ha sigut beneficiari l’Ajuntament, una dins del Pla Reacciona de la Diputació de València i altra de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.