laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de julio de 2021

LA COVA DEL BOLOMOR REPRÉN LES VISITES GUIADES I ELS TALLERS DIDÀCTICS AL JACIMENT

 

• Este dissabte 17 de juliol es celebra la primera jornada de portes obertes de l’estiu amb visites guiades i tallers didàctics per a tots els públics (10h – 11h – 12h).
• Per a participar en les activitats al jaciment cal inscriure’s al telèfon 638 953 320.

La cova del Bolomor torna a acollir públic este dissabte 17 de juliol amb la celebració de la primera jornada de portes obertes de l’estiu, en la qual els assistents podran gaudir de tallers didàctics i visites guiades gratuïtes al jaciment arqueològic.

Un any més, l’Ajuntament de Tavernes, l’Associació Cultural Bolomor, el Museu de Prehistòria de València i l’àrea de Cultura de la Diputació de València, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes, ofereixen l’oportunitat a la ciutadania de conéixer un dels jaciments arqueològics del paleolític més importants que hi ha a Europa. En esta primera jornada de l’estiu, tindran lloc diferents activitats didàctiques i visites guiades gratuïtes per a grans i menuts, amb tot tipus d’informació sobre els indrets, les últimes troballes i curiositats del jaciment.

La jornada de portes obertes tindrà les places limitades i estarà dividida en tres torns (10h, 11h i 12h) per tal de fer complir les mesures de seguretat vigents contra la COVID-19. Per tant, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment i es respectarà la distància mínima de seguretat per tal de que siga una experiència segura per a les persones que participen en la jornada.

* Per a poder assistir a les visites cal fer la reserva cridant al telèfon 638 953 320. Per tal de començar la jornada, cal estar a l’hora corresponent a l’aparcament de la cova del Bolomor.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.