laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: MCSV/2021
Fuente: Més Comarca (Safor-Valldigna)
Valencia 15 de julio de 2021

ES PRESENTA UNA ÀMPLIA CANDIDATURA INTEGRADORA AL CONGRÉS COMARCAL DE MÉS-COMPROMÍS DE LA SAFOR-VALLDIGNA

 

• Amb el nom “Més Comarca”, un grup de persones representants de la gran majoria dels municipis de la Safor-Valldigna, edats, experiències, responsabilitats i sensibilitats dins el partit, dóna un pas endavant amb l’objectiu de continuar sumant de cara al Congrés comarcal que tindrà lloc el dissabte 17 de juliol en un espai encara per determinar per les restriccions Covid-19.

Estela Sanchis Monzó (Potries), encapçalarà la llista i optarà a la secretaria comarcal. Està acompanyada de. I moltes més persones que s’estan sumat al projecte i que es donaran a conèixer els pròxims dies: “La comarca necessita ser capaç de créixer unida, cohesionada i amb un projecte sòlid i de futur”.

Estela Sanchis Monzó, ex secretària d’organització comarcal dels Joves PV, ex regidora i militant de Més-Compromís a Potries ha anunciat aquest matí que encapçalarà la candidatura integradora “Més Comarca”, que es presentarà al pròxim Congrés comarcal del partit, que tindrà lloc el dissabte 17 de juliol.

“La comarca necessita ser capaç de créixer unida, cohesionada i amb un projecte sòlid i de futur. Aquest sols és el primer pas, el següent pot estar construït per totes aquelles persones que es vulguen sumar a aquest objectiu comú”.

Donen suport a la candidatura una àmplia representació dels militants dels municipis de la Safor-Valldigna (Ador, Almoines, Benifairó de la Valldigna, Bellreguard, Benirredrà, Daimús, El Real, Gandia, L’Alqueria de la Comtessa, Llocnou de Sant Jeroni, Oliva, Palma, Palmera, Piles, Potries, Rafelcofer, Ròtova, Tavernes de la Valldigna o Vilallonga). Persones de diferents perfils; edats, experiències, responsabilitats i sensibilitats dins el partit, les quals també han fet un pas endavant amb l’objectiu de continuar sumant:

* Secretària Comarcal Més - Compromís: Estela Sanchis Monzó (Potries)
* Portaveu: Manela Faus Mascarell (Ador)

ÀREA D'ORGANITZACIÓ:

- Ioana Sintimbrean (cap d'àrea) (Oliva)
- Rafa Ferrer Navarro (Gandia)
- Carmen Casanova Plana (Benifairó)

ÀREA DE FINANCES:

- Jesús Romero Escrivà (Daimús)

ÀREA DE COMUNICACIÓ:

- Raül Navarro Vizcaíno (cap d'àrea) (Gandia/Oliva)
- Àngela Llinares Asunción (Tavernes)
- Robert Llorca Tauste (Almoines)
- Pere Sirerol Braco (Benirredrà)

ÀREA D'ACCIÓ POLÍTICA:

- Manel Gómez Císcar (cap d'àrea) (Benifairó)
- Lorena Milvaques Faus (Gandia)
- Dani Signes Faus (Llocnou)
- Marta Signes Castellá (El Real)
- Aitor Alfonso Castelló (Bellreguard)
- Yolanda Navarro Vizcaíno (Oliva)
- Maite Peiró Català (L'Alqueria)
- Josep Escrivà Savall (Oliva)

ÀREA D'ACCIÓ ELECTORAL I MUNICIPALISME:

- Jordi Puig Muñoz (cap d'àrea) (Ròtova)
- Jonathan Ruiz López (Vilallonga)
- Mari Àngels Català Morant (Palmera)
- Sergi Vidal Domínguez (Potries)
- Pepa Izquierdo Sales (Rafelcofer)

* Però la candidatura és molt més amplia i vol continuar sumant suports, que aniran fent-se públics...

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.